![]() |
|
Anynet+ s TV SamsungZdravím,Jsme novými zákazníky Freesatu. Nainstaloval nám to technik (pro mě to je španělská vesnice), a dostali jsme i set-top box (přijímač). Televize nám hlásí, že přijímač podporuje Anynet+, přičemž při zvolení "HDMI - CEC" se to k tomu připojí, a nic. Mělo by to znamenat, že by se měl set-top box a televize ovládat jedním ovladačem. Jak tuto funkci aktivovat? Přijímač: Kaon CO3600 |
pospajos
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@pospajosKaon a funkce CEC ?? to se mi nějak nezdá , takové levné sra.ky že by to měli to je moc divoké(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
@pospajostelevize ti to hlásí ale musí k tomu být aji adekvátní sat. příjimač chápeš(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
@bbitomOk... V nastavení jsem to nenašel a ten technik mi říkal, že to nějak skrz to HDMI umí komunikovat. Je možný se někde zeptat, jestli to třeba neplánuje výrobce u nějakého updatu FW? |
pospajos
![]() |
|
RE: Anynet+ s TV Samsungto asi těžko , není to hardwarově vybavené , prostě levné šunky to neumí a KAON je drsná šunka(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
HDMImusíš si pořídit i hdmi kabel, který to podporuje |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
HDMI-CECV menu satelitu zapni HDMI-CEC, v menu TV Anynet+ zapni (pravděpodobně je zapnuto. Pak oba přístroje vypni. Zapni pouze satelit a pokud umí HDMI-CEC, zapne si sám TV (chvilku to trvá). Při vypínání vypni pouze TV a následně se vypne i satelit.Když to umí ARIVA, tak proč by to neměl umět Kaon. A ladada a jeho (nevhodné slovo)ní radu nechám bez komentáře. |
stamp
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
@stampJenže v menu toto nastavení není :(, v televizi to mám zaple.. A jinak, kdyby to tam nebylo, tak by mi to asi televize nehlasila.. :/ |
pospajos
![]() |
|
![]() |