Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Anynet+ s TV Samsung

Zdravím,
Jsme novými zákazníky Freesatu. Nainstaloval nám to technik (pro mě to je španělská vesnice), a dostali jsme i set-top box (přijímač). Televize nám hlásí, že přijímač podporuje Anynet+, přičemž při zvolení "HDMI - CEC" se to k tomu připojí, a nic. Mělo by to znamenat, že by se měl set-top box a televize ovládat jedním ovladačem. Jak tuto funkci aktivovat?

Přijímač: Kaon CO3600

pospajos
Registrace: 12/2016
Odpověď v diskusním vlákně

@pospajos

Kaon a funkce CEC ?? to se mi nějak nezdá , takové levné sra.ky že by to měli to je moc divoké

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

@pospajos

televize ti to hlásí ale musí k tomu být aji adekvátní sat. příjimač chápeš

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom

@bbitom

Ok... V nastavení jsem to nenašel a ten technik mi říkal, že to nějak skrz to HDMI umí komunikovat. Je možný se někde zeptat, jestli to třeba neplánuje výrobce u nějakého updatu FW?

pospajos

RE: Anynet+ s TV Samsung

to asi těžko , není to hardwarově vybavené , prostě levné šunky to neumí a KAON je drsná šunka

bbitom

HDMI

musíš si pořídit i hdmi kabel, který to podporuje

ladada
Registrace: 2/2009

HDMI-CEC

V menu satelitu zapni HDMI-CEC, v menu TV Anynet+ zapni (pravděpodobně je zapnuto. Pak oba přístroje vypni. Zapni pouze satelit a pokud umí HDMI-CEC, zapne si sám TV (chvilku to trvá). Při vypínání vypni pouze TV a následně se vypne i satelit.

Když to umí ARIVA, tak proč by to neměl umět Kaon. A ladada a jeho (nevhodné slovo)ní radu nechám bez komentáře.

stamp
Registrace: 7/2010

@stamp

Jenže v menu toto nastavení není :(, v televizi to mám zaple.. A jinak, kdyby to tam nebylo, tak by mi to asi televize nehlasila.. :/

pospajos

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra