![]() |
|
Jak vypnout na TV poskytovatele satelitních služebZdravím,Koupil jsem novou TV LG 43LH630V a dostal jsem k tomu modul poskytnutý od freesat (můj poskytovatel ). Nicméně jejich službu nepoužívám a naladil jsem si programy klasicky, abych mohl měnit nastavení programů, změna pořadí atd.. Jediné co jsem našel bylo v nastavení modulu a tam jsem dal zakázat poskytovatele, přesto to po vypnutí a následně při zapnutí zase nabízí, zda chci kanály od freesat. Že dám ne je jasné, ale jednou cca. za 3 dny se to nainstaluje samo aniž bych něco povolil. Ono by to nevadilo, ale mně to rozhazuje nastavení satelitu. Mám připojené do TV 2 satelity a ten jeden přestane fungovat.Musím znovu přeinstalovat programy, ještě že to mám na flešce. Máte někdo radu, kde se to dá vypnout úplně? Nebo budu muset koupit jiný modul. |
pidlisna
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: modulBudeš muset vyměnit modul za jiný běžný Irdeto CI+, např. SMIT, před tím ale zavolej na freeSAT a požádej o odpárování karty a jejich modulu. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: modulMožná by pomohlo ještě vypnout v Menu TV automatické aktualizace seznamu kanálů... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Jak vypnout na TV poskytovatele satelitníc...Vyndej modul, dej TV do továrního nastavení a všechno znovu nalaď.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
naladil jsem klasicky...Trochu nerozumím, co je myšleno slovy "naladil jsem klasicky"?! Karta zůstala jejich i modul a jen jste zvolil bez Fast scanu nebo jste od nich odešel a máte třeba Skylink se s jejich modulem? |
saxx
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
SaxxMožná jsem to napsal dost nepřehledně. Mám kartu od freesat a pořídil jsem si od nich i modul. Zvolil jsem naladění bez Fast scanu. Pokud povolím Fast scan rozhodí mně to druhý satelit. Na jednom mám Thor a na druhém Astra. Jakmile povolím ten scan, Astra nefunguje |
pidlisna
![]() |
|
DušanVyzkoušel a žádná změna. Vše při starém |
pidlisna
![]() |
|
![]() |