Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak vypnout na TV poskytovatele satelitních služeb

Zdravím,
Koupil jsem novou TV LG 43LH630V a dostal jsem k tomu modul poskytnutý od freesat (můj poskytovatel ). Nicméně jejich službu nepoužívám a naladil jsem si programy klasicky, abych mohl měnit nastavení programů, změna pořadí atd.. Jediné co jsem našel bylo v nastavení modulu a tam jsem dal zakázat poskytovatele, přesto to po vypnutí a následně při zapnutí zase nabízí, zda chci kanály od freesat. Že dám ne je jasné, ale jednou cca. za 3 dny se to nainstaluje samo aniž bych něco povolil. Ono by to nevadilo, ale mně to rozhazuje nastavení satelitu. Mám připojené do TV 2 satelity a ten jeden přestane fungovat.Musím znovu přeinstalovat programy, ještě že to mám na flešce. Máte někdo radu, kde se to dá vypnout úplně? Nebo budu muset koupit jiný modul.

pidlisna
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: modul

Budeš muset vyměnit modul za jiný běžný Irdeto CI+, např. SMIT, před tím ale zavolej na freeSAT a požádej o odpárování karty a jejich modulu.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

RE: modul

Možná by pomohlo ještě vypnout v Menu TV automatické aktualizace seznamu kanálů...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

RE: Jak vypnout na TV poskytovatele satelitníc...

Vyndej modul, dej TV do továrního nastavení a všechno znovu nalaď.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

naladil jsem klasicky...

Trochu nerozumím, co je myšleno slovy "naladil jsem klasicky"?! Karta zůstala jejich i modul a jen jste zvolil bez Fast scanu nebo jste od nich odešel a máte třeba Skylink se s jejich modulem?

saxx
Registrace: 11/2016

Saxx

Možná jsem to napsal dost nepřehledně. Mám kartu od freesat a pořídil jsem si od nich i modul. Zvolil jsem naladění bez Fast scanu. Pokud povolím Fast scan rozhodí mně to druhý satelit. Na jednom mám Thor a na druhém Astra. Jakmile povolím ten scan, Astra nefunguje

pidlisna

Dušan

Vyzkoušel a žádná změna. Vše při starém

pidlisna

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra