![]() |
|
Spegler cup v TV ČRmá někdo info o tom jestli to u nás bude někdo vysílat? protože zatím to vypadá bledě na to že tam máme českého zástupce tak sem čekal že to o2 koupí ale zatím nic![]() |
brazdil38
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 381 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRO2 Sport to ma vysilat uz 14dni se o tym vi. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 866 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRok že nevydali tiskovou zprávu nebo ano? |
brazdil38
![]() |
|
@brazdil38už su tu 3 taketo temy! ano uvas v Cz to bude vysielat 02 SPORT |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRja to uvidim na madarech pokud se nic nestane do te doby. |
kolopik
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRdík asi sem tu informaci přehlédl |
brazdil38
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRtakze ten hokej davaj SRF zwei. RTS deux. RSI LA2. ostatni zatim nevim. 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRMaďarsky Sport1,2,ruský Match/NTV,dánska TV2. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRahoj...kolopik?...na akých madarských programoch? |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
ropapredesly pred tebou uz to napsal ty madarske![]() |
kolopik
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRboli na freesate..ale skončili Sport1.2--škoda že sa nedajú naladiť..mám vlastný príjmač a freesat plus |
ropa
![]() |
|
ropau me jedou v pohode![]() |
kolopik
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRako to je možné?...to mi vysvetli...mám aj starý čierný príjmač, novú kartu...nerozumiem...máš freesat plus a svoj príjmač? |
ropa
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRniekdo tu raz písal...mám vraj skúsiť dať kartu do starého príjmača a nechať istý čas na refresh...vraj je tam možná obnova tých staníc Sport1,2 Hu..poradí niekdo?..dík za info |
ropa
![]() |
|
bude / nebudePodľa databázy priamych športových prenosov to bude vysielať O2TV Sport a Digi Sport 4.Maďarské verzie Sport1 a Sport2 v tejto databáze vôbec nie sú. Ak by bol záujem, aj tieto stanice môžu byť v tejto databáze. Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRkolopik?...ty máš freesat sk kartu?...alebo hungary |
ropa
![]() |
|
kaslite na sportaj biatlon opakovali cely vikend , kym nevyhral ten co mal .....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@uria jak se ta databaze jmenuje.? a jsou tam nejake dalsi jako trebars sport1de orf2 ? 😃 |
jam fm
![]() |
|
@jam fmPriame prenosy športových udalostí daj to vyhľadávača. Nemôžem sem napísať priamo link. Sport1 DSF tam je. ORF2 moc toho športového nevysiela. Alebo áno?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
@jam fmNachapu proc bys nemohl na sklo upnout odkaz![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRtaky to nechapu.ale to zrejme patrilo URI.😀 a vyhledavac mi to stejne nenasel.takze nevim kde to bude.no pockame do pondeli.😀 |
jam fm
![]() |
|
@bistronedal sem link preto,lebo nevieme aku maju náladu moderatori a admin...tiež som tu asi pred 3 mesiacmi dal odkaz(link) na ine forum,lebo sa diskutovalo o nejakej téme a admin mi ten môj komentar,kde som dal link hned vymazal..a viem,že dali niektorím aj ban zato,ale vidim,že niektorim tu take komenty zas nehavaju..čiže tiež by ma zuajmalo či sa tu v diskusiach môžu davat linky na rôzne stranky alebo aj na ine konkurečne stránky a fora alebo nie? |
jožko
![]() |
|
@bistroMas pravdu,asi je to o jejich nalade protoze kdyz si proctes jejich pravidla a podivas se na ruzna temata o sharingu tak ti to hlava nebere.Nemyslim si ze bas mel za ten link dostat nejake ovoce.Mozna sami hledaji info jak funguji ruzne sdileci mechanismy tak to trpi.Pekne svatky radeji s predstihem pokud by me poslali nakupovat. ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@jam fmNapíš mi email na uri@tdi.sk a ja Ti pošlem link.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
@uriNa webu parabola.cz je zakázáno:2)zveřejňovat osobní údaje, e-maily a S/N karet jednoducho každemu by tu mali povolit sukromne správy!! a cez ne by ludia diskutovali a mohli si vymenit aj svoje emaily...pride mi nepochopitelne,že takato stránka ako je parabola neumožnuje všetkym ludom sukromne spravy..jak keby to bolo niečo vynimočne.. |
jožko
![]() |
|
RE: Spegler cup v TV ČRa taky editaci prispevku by to chtelo.kdyz chci neco opravit v prispevku nebo ho proste smazat. mozna k Vanocum bysme to mohli dostat. 😀 |
jam fm
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |