, sekce: Skylink |
|
Nova HD, Prima HD atd. nejedeUž řadu měsíců mi to nejede, nejela ani ČT HD 1,2 atd. Na telku skoro nekoukám, tak jsem to vyřešil přepnutím na pozemák. Dnes přeladil komplet všechny stanice, ČT začala fungovat, ale Nova a Prima ne. Nepíše to kódovaný signál, ale propadá se signál na nulu a zpět na téměř maximální signál. Mám telku Sony KDL-32W5800 co jako první přišla se Skylink kartou v ceně, v roce 2009. Je problém, že už telka neumí naladit správně nové parametry kódování?? Nebo od čeho se odpíchnout. Díky |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
@jindra7ale rychlost 29900 nema jen ten tvuj jeden transporder 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
.....Aha, já si ani nevšiml, že tu rychlost má i ČT, protože ta mi jela, tak jsem ji neřešil. Čím to teda sakra je, nechápu. Možná kombinace rychlosti a mírného rozdílu v síle signálu způsobí, že se to dostane těsně pod hranici funkčnosti. Mám už jiný přístroj, tak mi to nevadí, je to spíš taková zvědavost. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|