![]() |
|
identifikace chidu urciteho kanaluzdravim. uz dlouho se snazim identifikovat, jaky kanal pouziva jaky chid a po googlovani jsem pochopil, ze info ohledne chidu je obsazeno v ecm streamu. nasel jsem jeden priklad na abforu, kde je krasne videt, kde je ten chid obsazen, ale problem je, ze jde pekne videt jenom u freesatu. u skylinku se mi to nejak nedari identifikovat.u freesatu jde velmi jednoduse zjistit, ktery kanal pouziva jaky chid a to tak, ze ten chid vidime velmi zretelne primo v ecm streamu: priklad z eurosportu 2 sd 80 70 B5 81 FF 00 00 B0 80 9D [03 EE] 00 06 80 30 xx xx... jenze u skylinku to tak bohuzel neni. zatim nechapu, jak na to, ale budu predpokladat, ze se to musi nejak vydelit, nasobit, scitat, odecitat nebo tak neco ![]() 80 70 7D 81 FF 00 00 78 80 65 00 00 80 08 [01 46] xx xx ... problem je v tym, ze je ta hodnota nejak podezdrele mala.. jedna se o log z ct 1 hd a jestli mam dobry oscam.tiers, tak ct1 by mela mit chid 03E9, coz jak je vidno neodpovida logu... mohu se tedy zeptat, jakym zpusobem zjistit, jaky chid pouziva urcity kanal? jsou me prozatimni poznamky spravne? a muzu se zeptat, kdyz uz padla rec o oscam.tiers, ma nekdo nejcerstvejsi oscam.tiers? dekuji mnohokrat za zodpovedeni dotazu. ![]() ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: identifikace chidu urciteho kanaluzapomnel jsem dodat, ze rec je o iceZdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
JO HERY ...Jo borci s - IQ zde tzv. urážlivě vyhostli NIC hery, a ten to ví jak na to.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES....vítej doma a nezlob a nenech se rozlobit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@bobo2To by si chcel veľa od zdejších nímandov.Tunajší somráci nevedia čo je chid,a nie to aby vedeli,kde ho hľadať.Ty sa tým takisto netráp(je to zakódované v samotnej ecm) a copy-paste z abf. |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
marian34nad tym jsem tady zacal premyslet, ze by to skylink mel nejak zakodovane. pak jsem si myslel, ze bude stacit nejaky ten xor, ale to bude asi malo![]() Jinak pravda, ze jsem ten freesat ecm odkoukal z abfora, ale pak si to osobne proveril a ono to tak ten freesat opravdu ma. No, chtel jsem si rozsirit o trochu vedomosti, ale mozna je tohle na me porad jeste moc... ![]() Skoda, ze uz tu asi neni AlesHavel.. mozna se reinkarnoval... ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
![]() |