![]() |
|
Rozbočení sat signálu do dvou zásuvek v místnostiAhoj, potřeboval bych, ideálně nějakým rozbočovačem, rozdělit signál z jednoho výstupu na konvertoru do dvou zásuvek v místnosti. Vždy bude používaná pouze jedna zásuvka.Dnes jsem se ptal v prodejně sat techniky na rozbočovač a prý to nejde....říkala paní, musí být konvertor s více výstupy. Na co je pak třeba toto: http://www.omko.cz/satelitni-rozbocovac-technisat-ce-2x-f/ https://www.mironet.cz/fte-rozbocovac-as-2-rozsah-52400-mhz-fkonektor+dp270871/?gclid=CjwKEAiA7ejCBRDlp8uF6ezPnjoSJAAPED7MjQFPU84U1GVCWTmcI5ZMeIxSvTMDpnKjC8mbb0oAZxoC4W_w_wcB#popis Doporučíte mi nějaký?....neutlumím tím nějak moc signál, to bych raději pořídil octo konvertor, quad mám už teď. Díky. |
xstanda
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@mmiriboyradil jsem priority relé a to je něco jiného než rozbočovač.U kamaráda tak fachčí 2x tv s 2x sat OK.Volí mezi tv a satem.Nejen tobě:Tazatel nemůže a nechce tahat twin ani quad dráty a toto je kvalitní řešení,pokud kouká vždy jen na jednu tv za takovýchto podmínek ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Rozbočení sat signálu do dvou zásuvek v mí...Samozřejmě tahat kabely může, všechno ostatní jsou pouhý výmluvy. Ale když nechce, tak holt smůla no.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@korkoranJasné, prepínanie pomocou relé je už "iné kafe". Niečo obdobné som taktiež v minulosti (za čias analógu) používal, síce iba na prepínanie medzi terestriálnymi anténami, ale taktiež to fungovalo bezproblémovo!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
@mmiriboyOk ,tak pekný nový rok,ať se pres sylvestra nehádáme![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@PoldaSV paneláku nemůžeš nic tahat,kdyby si i chtěl,když je talíř na střeše a na okně to dom.řád zakazuje![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Rozbočení sat signálu do dvou zásuvek v mí...Kabel už tam nataženej má, takže domovní řád zjevně nebude problém.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@korkoranA ja tebe želám len a len všetko naj... do nového roku!![]() A taktiež aj všetkým ostatným nickom na tomto fóre - Šťastný a veselý... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |