![]() |
|
Lepší.TV - co na to říkáte ?Zdravím,co říkáte na tuhle nově spuštěnou službu v porovnání s podobnými na trhu ? vyplatí se nebo opět jedna z mnoha ? dík https://www.lepší.tv/ |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?chtěl jsem se na něco zeptat, ale nekomunikují, na emal již třetí den neodpovídají a zavolat se jim nedá, opravdu super služba.. |
jliv
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Naprostá pitomost, nemají nikde ani metr svýho drátu, na kterým by mohli službu poskytovat a taky nemají žádnou partnerskou síť. Takže pouze parazit na cizích sítích a bez jakýkoliv garance toho, že to bude fachat. Pryč od toho.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSdíky za reakci, tak jsem se nepletl..ovšem něco nabízet a nemít na sebe telefon a na maily neodpovídat, to o něčem vypovídá. |
jliv
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Ty polské programy by mohly být užitečné, ale bez sportu či kultury poloviční. Jinak k ničemu, žádný provider se o své rodinné stříbro nedělí. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Pozemka za 200kč-děkuji nechci,mi stačí antena+upc kabel. k iternetu,nabítka o ničem.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@jlivTak so mnou komunikuju mailom okamzite.Mam na nich aj telefon ale este som im nepotreboval volat.Planujem si ich sluzbu zaplatit na jeden mesiac na skusku ale bez ich boxu kedze to budem pouzivat na svojom Evolveo android boxe H4. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
@GustohMně neodpověděli od pondělka. Pokud si to pořídíš, prosím, napiš zkušenost, hlavně jaká je kvalita HD bez toho boxu, díky.. |
jliv
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Nefunguje to hned. Musí se to objednat a to i bez přístroje. Přijde kurýrem smlouva za poštovné a balné 150 Kč a pak se to asi dá aktivovat. Takže první aktivace je tak asi do ledna, dřív to teď o vánocích zřejmě nepůjde. To je na nic :-( |
faba123
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?a zajímalo by mě když si to někdo objedná, jestli to nahrává v té otřesné kvalitě jako doteď a nebo už to taky nahraje v HD ?? |
faba123
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
faba123Četl jsi tu smlouvu,která ti příjde?Já jsem jenom nakouknul do těch smluvních podmínek a je to závazek!Jinak to může být dobrá služba,ale i když si zakoupiš ten jejich box,tak ten jejich platební závazek,no nevím... |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
baksikSmlouva je na dobu neurcitou, vypovedni lhuta mesic. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Jo, ale až teď, kdy to změnili (se závazkem by to byl propadák naprostej), dřív zněly podmínky jinak a bylo tam těch 24 měsíců.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?No propadak bych urcite nerekl. Zpetne zhlednuti 7 dni a u vsechb kanalu CT, Novy, Barrandova a RTVS dokonce 30 dnu nikdo jiny nenabizi! |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE:Lepší.TV -co na to říkáte?Ja som si objednala službu bez boxu. 20.1 som zaplatila na učet,ktorý mi poslali na slovensku IBAN . doteraz sa mi nič nespustilo, poslala som im aj sken o zaplatení a stale nič. dúfam že to nie je podfuk. ale určite to nie je korektné správanie ,keď chcú spustiť takúto službu. |
jajik111
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Věříme, že už jste Lepší.TV dávno obdržel a problém musel nastat během provádění platby. Jakmile nám platba dorazí, hned následující pracovní den vždy balíček zasíláme. Omlouváme se za nepříjemnosti. |
Hašek78
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Lepší.TV - co na to říkáte ?Nikde ani náznak toho, že se jedná o legální a licencovanou službu, takže to už raději tohle.....http://leeztv.com/ http://leeztv.com/apps/ch_list.php?username=testy2016&password=testy2016 |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
![]() |