, sekce: Příjem DVB-T |
|
dvbt tynec nad sazavoudobry vecer prosim o radu dnes jsem zapojoval antenu na dvbt antena color dlouha zesilovac 26 db kabel novy sila i kvalita na kanalech 53, 41, 59 ,100 procent ale pri sledovani tv to jde treba 30 minut a pak na sekundu zmizi obraz a takhle to blbne cely den tv je lg pritom to ani nezakostickuje poradte prosim cim by to mohlo byt |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouS největší pravděpodobností rušení od CDMA nebo LTE!1.Kolik TV tím napájíš? A jaký předzesilovač to je?! Na jednu, či dvě TV žádný předzesilovač nepotřebuješ a tím pádem nemusíš řešit zahlcení předzesilovače datama od Internetu. 2.Pak taky zkusit z Prahy H nebo V polaritu. Cukrák nebo Žižkov. 3. Pokud Praha bude i nadále zlobit, tak zkus s ní pohnout cca o 120 stupňu dolů a zkus proladit 33-35-30-42. Možná to bude lepší. Pak dej vědět, jak to dopadlo Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavounapajim dve tv zesilovac mam s odrusovacem na lte vysilac cukrak |
brumla
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouDolů myšleno na jih. Ne k zemi. OK?!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouLTE je přídavný nebo vestavěný v předzesilovači?!Dej to všechno pryč. Nech jen anténu svod a zkoušej to napřímo! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouTo jsou zase rady k nezaplacení aneb hokus-pokusy s výsledkem o ničem. Technika s měřákem a je jasno hned a ne jakýsi motání antén nahoru a dolů!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
PoldaSTo je jistě nejlepší, ale pojedeš tam teď do Vánoc?!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavoulte je primo v zesilovaci zesilovac stal asi 450 kc |
brumla
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouzitra vyskousim bez zesilovace a skusi plzen sito jinak budu muset chytat votice a dalsi antenu na kozmice je divne ze vedle soused stejne veci a funguje normalne |
brumla
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouDelta1@ Když někdo nechává montáž na 2 dny před Vánocema, tak to je pak těžký.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
@PoldaSNěkde si i profíci poněkud vylámou zuby.Např.když někteří chudáci musí mít anténu namířenou přímo na LTE.Do cca 500m zahlcený i měřící přijímač, do 1000m se chybovost i u nejlepších přijímačů zhoršuje od cca 55k. Tam je každá rada drahá a bez kaskády filtrů a někdy ještě doplněných ostrým odlaďovačem nejnižšího LTE se příjem neobejde. |
petr270
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 20 |
|
|
@brumlaTo chytáš Kozmice? Vidím ten převaděč, nebo co to je, z dceřiný chalupy z kopce nad Rousínovem. To nemůže být žádná palba. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
|
|
PoldaSno přesně tak,dnes jsem jel 2x74 km do Orlickýho Záhoří,jen přes Šerlich na dvojku půl hodiny,fakt to nechápu a už jim to nejde půl roku,bylo to dobrodružství,dokonce jsem jim proti kšeftu radil,aby si našli někoho blíž,no nenašli |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
|
|
@pierrepetrMám stejné zkušenosti. Lidé klidně řeknou, že jim trelevize nehraje od května, ale na svázky by jim chyběly pohádky. To je na zabití. Člověk pak leze po namrzlé střeše, aby vyhověl.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavoupetr270@ No jak kdy, nedávno jsem byl na jedný STA na paneláku, kde asi 5m od stožáru antén postavili základnu na LTE T-Mobile a jako na potvoru ve směru příjmu TV signálů, samozřejmě to po spuštění odstřelilo kanálový měniče Alcad 525, ale kupodivu stačilo dát obyčejný LTE filtr před vstup z každý antény do Alcadu a signál v pohodě. Ani jsem nečekal, že to bude tak snadný vyřešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavouNejsou lidi, jako lidi, ale někteří jsou opravdu na zabití.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: dvbt tynec nad sazavoudělal jsem jednu antenu v bytovce pod hřbitovem, byla tam dlouhá colorka namířená na cukrák a signálu po průchodu starým rozvodem s průchozíma zásuvkama 50-60dB, takže dostečující. samozřejmě jsem vyřadíl veškeré zesilovače a napaječ.příjem z kozmic bych vůbec neřešil, vleze=dobrý, nevleze=nevadí, ale principielně tam toho moc na colorku namířenou na opačnou stranu moc vlézt ani nemůže. |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
|
|
@PoldaSVěřím, někdy je to bez problému,jindykatastrofa.Samozřejmě nejvice to odnášejí nejvyšší kanály. |
petr270
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 20 |
|
|
brumlaTak jak to dopadlo?Funguješ nebo ne? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|