![]() |
|
Skylink prestaly chodit kodovane programyzdravim.mam problem.prestaly chodit vsechny kodovane programy Skylink.prijimac ML6500 S2T2C.univerzalni ctecka.soft 1599.resil jsem to se Skylink nejdriv chat pak i na zivo.nechal sem si poslat novy zapisy.ale proste se to nerozbehne.utrpeni se skylink podporou ale ani po 2,5hod to nejede. nevite nekdo cim by to mohlo byt ? nenactou se zapisy nebo nekde neco spatne.? diky |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyne tu kartu jsem tam pak daval dnes ja.ta je spravne cipem dopredu a dolu. |
jam fm
![]() |
|
taky mi to kdysi dělalo,pomohlo až vložení do jinýho zařízení. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@jindra7a to jako kazdej mesic jsi to musel ozivovat v jinym pristroji ? no to je desny |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyDo modulu cas musí karta být chipem nahoruDreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyten pristroj nema modul.jen ctecku karet. ale je pravda ze v popisu prijimace to maji spatne napsany-tam je kartu cipem dopredu a nahoru ale to je spatne tak to nejede. |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyA zkusil jsi to reautorizovat s tím chipem nahoru?Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
![]() |
|
@totone tak to jsem opravdu neskousel.ale mam vyzkouseno ze ta karta cipem nahoru nehrala uz od zacatku a ani nesla otevrit a precist zapisy v prijimaci.takze tudy cesta asi nevede.samo ze zitra uz asi zkusim vse mozne i nemozne 😃 |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyZa zkoušku nic nedáš,dej vědět jak to dopadlo![]() Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyjo jasny.v kazdym pripade to musim zitra zprovoznit.zkontroluju jeste ten podmineny pristup.a kdyz tak reautorizaci v jiny masine.mno.a stejne tam chci jeste dat jiny soft.tak holt budou pestrejsi Vanoce. 😃 |
jam fm
![]() |
|
jam fmpokud vidíš zápisy je správně vložena,nech to do rána zapnutý,jednu jsem rozběhával dva dny a útočil refreshy co 20 min,co jsem byl u compu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
@pierrepetrtakze myslis ze by to melo chodit ? jen to proste nechce prelouskat ty zapisy.nebo tam muze byt neco blbe nastaveno.? treba ten podmineny pristup.autoupdate.nebo tak. |
jam fm
![]() |
|
@jam fmNe každý měsíc, pouze asi 2x za spoustu let. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
jam fmudělej si zálohu,pak továrko,mělo by to bejt OK z fabriky,tedy normální nepošahaný nastavení všeho,pak nalaď jen čétéčka a refresh karty,někdy jsem prostě dával refresh celej večer a nic,pak jako náhodou po půlnoci okamžitě,jako náhodou 4 karty takto nedávno,během pěti minut ,hned po půlnoci,víc neřeším proč,prostě tak |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programytakze to fakt stale nejede.udelal jsem reautorizaci.dal jsem tovarko.znova reautorizaci.ted jsme to meli v optibox zebra ani tam to neslo.a ted zkousim treti reautorizaci a stale nic.!myslite ze by mohlo pomoct prehrani noveho softu na 3016 ? nebo co s tim.? jo a ty zapisy tam maji platnost do 27.12. tak to je fakt divny |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyA zkoušel jsi jestli to čte jinou kartu?Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programynezkousel.jinou kartu nemam.prehral jsem tam ted soft na 3016 ale ten je sajze na nem to nechce vubec naladit vsechny programy z A3. takze sem to zase hodil na 1599.ted jeste zkusim jednu autorizaci.a pokud to nepujde tak koncim. 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyktery soft na ten ML6500 je idealni a hlavne funkcni se zamerenim na S2/T2 aby tam bez problemu sla naladit A3+A1 a pripadne to T.? 😀 dekuji |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programytakze po vcerejsich zmenach ve skylinku to opet nejede.a proste to opet nenacetlo nove zapisy.zapnout emm tam neni kde.a prepnout kartu z cryptoworks na irdeto tam take neni kde. 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyOpravdu vynikající je ten přijímač MediaLink, už jsem to tu psal několikráte nekupujte si takové quazi přijímače. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxa v cem je s nim problem ? |
jam fm
![]() |
|
matchboxxjo to jsi psal ty,jak jsou poruchové,od r.2010 ze 300ks odešly 3 ks a to po blesku,fakt to sou šmejdi |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programytakze uz to opet jede.rozbehal jsem to v tom starym sd prijimaci.uz je tam jen jeden program na to joj.a zrejme se mi pri tom rozbehavani nejak podarilo neco zkurvit.jelikoz uz to nezobrazi ani menu ani volny program.jak se da poresit "neupravene nastaveni"? 😀 |
jam fm
![]() |
|
@pierrepetrprosim te kde v tom menu najdu tu aktivaci EMM aby to bralo novy zapisy ? kdyz vlezu do CAS dam tajny menu.a pak ? proste to tam nikde nevidim. |
jam fm
![]() |
|
jam fmtenhle model neznám,ale mělo by to chodit normálně jako všechno s uničtečkou,žádný tajný menu,to je na sdílečku a emu,dej tam normální soft,něco máš pohrabaný,udělej si zálohu programů a zkus továrko |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrdneska sem volal do Melnika prodejci.rikal dej tam nejnovejsi soft.problem pry neni v prijimaci ale muze byt v softu.ale pry se nikdo zatim neozval.a ze to zkusi zjistit.takze.jsem tam odpoledne nasypal ten nejnovejsi 3017 ale zapisy to stale nenacita.takze nevim. 😀 |
jam fm
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
![]() |