![]() |
|
Skylink prestaly chodit kodovane programyzdravim.mam problem.prestaly chodit vsechny kodovane programy Skylink.prijimac ML6500 S2T2C.univerzalni ctecka.soft 1599.resil jsem to se Skylink nejdriv chat pak i na zivo.nechal sem si poslat novy zapisy.ale proste se to nerozbehne.utrpeni se skylink podporou ale ani po 2,5hod to nejede. nevite nekdo cim by to mohlo byt ? nenactou se zapisy nebo nekde neco spatne.? diky |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
jam fmjestli to máš v záruce,tak jim to pošli,ať ti to rozchoděj,když ti to prodali |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
@pierrepetrje to koupeny nekdy koncem Listopadu.a od zacatku to ty zapisy nebere.jeste mu budu volat.tak uvidime.rikal ze pokud to nebere zapisy tak ja s tim tady nic ani v menu neudelam jedine prej predelat soft. |
jam fm
![]() |
|
jam fmtak to neřeš,nebo to klekne a pak ti řeknou,žes to domrvil |
pierrepetr
![]() |
|
@jam fmmáš tam vůbec ajsku?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyted jsem s nim mluvil.rikal ze zatim nevi.ze to zitra zkusi nejak zjistit.ale je to divny ze to neprijima ty zapisy.takze zatim nevime. |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyjo je tam ICE 10 10.... . |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programya prej v tom musi chodit i Irdeto pokud by se to pres sit v oscam prepnulo |
jam fm
![]() |
|
@pierrepetr,jam fmsledovat tu vaši diskusi je opravdu legrační :-), ale jak říkám je mi to úplně jedno , každý svého úspěchu strůjcem jest |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxněco k věci by nebylo,jen vstoupíš a zkritizuješ a nic,asi nic viď??? |
pierrepetr
![]() |
|
@matchboxxno zatim ses nevyjadril v cem je ten Medialink tak spatnej 😀 |
jam fm
![]() |
|
jam fmto si ani nepřej,to se dozvíš korejec na nic,poruchovost 100% ,podpora 0% shit atd... |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrprosim te odkud beres novej soft.potrebuju sehnat 1598 a na medialinkonline jsou jen ty novejsi.tento je posledni na kterym to jede.😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyNečetl jsem celé vlákno, ale já musím reautorizaci udělat v TV v modulu. Mám Iqon a u něj to neproleze. Možná by ti to taky pomohlo. |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@ladadano ja mam dnes cerstve info ze posledni soft kde to prochazi je prave ten 1598 pak uz ne.zatim jsem dve reautorizace udelal ve starym sd prijimaci ale tam uz je ted sd jen jedina Joj a je to proste nesikovny to furt co 14dni prehazovat.v modulu tv take nemam kde to nacist.takze to musim nejak resit.bud proleze 1598 nebo vymena prijimace.uvidime. 😀 ale diky |
jam fm
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyVlastnit v dnešní době přijímač, který nepropouští zápisy to je dílo.Dle toho jak jsem četl vlákno ho máš chvíli. Jel bych jej reklamovat. Základní věci, jako jsou zápisy na kartu by měli být samozřejmostí. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyReklamovat asi půjde těžko, protože to není závada, ale vlastnost.Tento přijímač není určen pro karty Skylink. Jestli půjde kartav tom kterém přijímači si má zjistit kupující předem. Jediná možnost je vrácení bez udání důvodu v 2 týdenní lhůtě, pokud byl přijímač koupený přes internet. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
@sirdaSirda ma samozrejme pravdu.tohle neni zavada.nicmene.ja jsem si to pred nakupem overoval z nekolika ruznych zdroju a vsude mi bylo receno ze vsechny karty skylinku v tom prijimaci funguji.takze asi tak.takze ted musim vymyslet operativni reseni.😃 |
jam fm
![]() |
|
jam fmtento starý nikde není,ale prodejce by ti ho měl zajistit,pokud deklaroval funkci s ICE,tak reklamace |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink prestaly chodit kodovane programyAno i já jsem přesvědčen o tom,že pokud jsi šel kupovat přijímač s podporou Skylink karet a prodejce ti to deklaroval reklamace je tedy na místě a prodejce ti musí zajistit bezproblémový chod se Skylink kartou.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtanno jistěěěéééééééé |
pierrepetr
![]() |
|
lachtan and pierrepetrtak problem je v tom ze zrovna tento prodejce mi to jaksi pisemne negarantoval.obecna info na jeho webu asi neni zavazek.ale konzultoval jsem to s jinymi.dodnes to nevedi ze to nechodi.tak zatim jsem ten soft nikde nesehnal.a taky se mi tam moc nechce davat nejakej starej.ta 3017 pecka.a ted je nejakej novej 5001. |
jam fm
![]() |
|
jam fmje to divný,že to nejde jen tobě |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrno divny to je.ten prodejce o tom vubec nevedel.ale dovozce ano.ostatni prodejci o tom pry taky nevedi.no ono takhle na ten starej soft by to melo jet ale na ty novy ne.jinak obraz fakt peknej. |
jam fm
![]() |
|
jam fmtak to dej na sdílečku a máš pokoj |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrno to by pak jeli to je jasny.jenze je to na vesnici a nema tam net a ani by ho nechtel platit.plati jen serpo a jeste u toho bruci.predpokladam ze jedes pres net.pry pres net jede vsechno.kolik chteji ten poplatek a na jak dlouho? |
jam fm
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 107 | |
![]() |
|
![]() |