![]() |
|
Najslabšie TP ?Zdravím, chcem sa spýtať na aké TP nastavujete družice? Podľa referenčných kmitočtov, alebo najslabších TP na orbite? Ak niekto má nejaký zoznam podľa ktorých TP nastavuje, bol by som rád keby ho zverejnil. Ďakujem3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?Jasně, ty si spravuješ auto sám, pořídíš si k tomu samozřejmě diagnostiku a vědomosti načerpáš z Google nebo z fóra, že? :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
od toho ty internety jsouSamo, diagnostiku mám a na auto fórech se lidi opravdu ochotně o info dělí. A já jak se dozvím příčinu problému, tak to tam zpětně dopíšu pro ostatní, někdy se to někomu může hodit. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?Fakt? Tak takový fóra bych chtěl vidět, protože co znám některý já, tak tam když přileze somrák a loudí rady, tak jede ven jak namydlenej blesk. Na těch fórech si předávají rady vesměs lidi z oboru nebo tací, co tam jsou spoustu let (obvykle se kolemjdoucí ani nemá možnost regnout a něco psát a jako anonym už tuplem ne). Takže se rád podívám na odborný fórum, kde se kolenovrtům rozdávají rady na opravu aut jen tak na počkání :D :D :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
.....nissan fórum svého času, následně škoda fórum a octavia fórum, no problemo. Na žádná ultratajná pro profíky nechodím. |
jindra7
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?Takže nic, přesně dle očekávání :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
HAHAJo, nic jsi mi neporadil, 3000 příspěvků o H, jseš hvězda tohoto serveru. |
jindra7
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?Poradím ti jenom tolik, že kolenovrty nemá nikdo nikde rád, a když se tak oháníš tou Octavií II, tak tady je názorná ukázka jak to chodí na fórech o autech: http://www.skoda-forum.cz/motory-f71/octavia-125kw-2007problem-t13265.html :D A sorry za OT, kdyžtak smazat, kdyby v tom byl problém :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?pokud ti pada pouze jeden ten nejslabsi TP tak by to mohlo byt parabolou.ale padat nula-max vypada spis na kondaky.tot muj nazor 😃 tak nakonec muzes zkusit tu parabolu a pokud to nepomuze tak potom hledat dal.ja osobne ladim podle cele druzice.nikoliv podle nejslabsiho TP. |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@PoldaS![]() ![]() ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
to je mi důkaz panečku :))To je důkaz čeho? Že někdo píše jako tatar a někdo ho setře? To znehodnocuje celý web? Asi holt někdo jako ty, co než by poradil, tak radši rýpe. Je to s tebou ztráta času. Já mám svýho dvorního satelitního technika v záloze. Ale vždy než někoho otravuju, tak se snažím prvně najít info na netu, abych vyloučil, že to bude nějaká hloupost. Že jsem kolenovrt usuzuješ z toho, že nezvednu telefon a neobjednám si hned firmu? Tak to opravdu nedělám, nikdy. Voda, elektrika, plyn, kotel, auto, dílna, zahrada... prostě jsem zvyklý si se vším poradit. |
jindra7
![]() |
|
@jam fmDík, už mi psal dvorní satelitní technik, že to vidí na kondíky. Ale stejně se mi tomu nechce zatím moc věřit. Vyloučím to jiným přístrojem. Chtěl jsem koupit Mamuta HD51, ale teď někdo psal, že mu nechytá v Praze testovací T2 vysílání. A to je právě věc, kvůli které bych toho combo Mamuta kupoval, jinak by stačil mnohem levnější přístroj, kdyby mi šlo jen o sat. |
jindra7
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?Kdybys byl zvyklý si se vším poradit jak se chvástáš, tak si dávno poradíš a nelezeš po fórech pro rady :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Najslabšie TP ?T2 umi ML6500 pokud chces levnou a celkem slusnou masinu |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@PoldaSK tomu mému poradění si s problémem pochopitelně patří prohledání rad na netu, to je snad normální a logický. Dřív by šel člověk do technické knihovny, obcházel prodejny, dnes se poradí na netu. Naštěstí nejsou všichni jako ty. Já třeba radím rád. A až na příčinu přijdu, tak to v tématu co jsem zakládal, napíšu. Zpětně se to jistě někomu bude hodit. |
jindra7
![]() |
|
@jindra7když ti blbne 11876, tak co ti pak dělá 12090 ??? |
decmen
![]() |
|
@decmenZcela na MAX oba teploměry a ani se to nehne. |
jindra7
![]() |
|
@decmenTam jsou ale placené stanice, takže zrovna to nepotřebuju, stačí mi základní nabídka Digital. |
jindra7
![]() |
|
.....To je právě ta záhada, že mám dokonale silný a kvalitní signál, parabolu 85 cm, vše jede perfektně a jen ta 11876 neustále padá do nuly a zpátky. |
jindra7
![]() |
|
@decmenRovněž 11973 mám úplně na max a bez kolísání, někdo tady v úvodu fóra psal, že má tento TP nejslabší. |
jindra7
![]() |
|
@jindra7jo teploměry, promiň, já zapomněl, a placené programy...jdu radši spát. |
decmen
![]() |
|
@decmenMyslel jsem, že chceš poradit. Teploměr tomu tady říká kde kdo a platit si balíček multi snad nemá s mým problémem vůbec nic společnýho. Dobrou noc. |
jindra7
![]() |
|
jindra7jak máš starej přijímač??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrJe to telka Sony z roku 2009. Dívám se na telku dost málo, takže tolik motohodin zas nemá nalítáno. Jsme holt v jiném tématu, originál dotaz jsem zde založil: https://www.parabola.cz/forum/topic-91221/ |
jindra7
![]() |
|
jindra7tak zkus jiný přijímač,jinde odzkoušený,že jede OK,pak je jasno,kde je chyba,jinak 7 roků na sony je už dávno moc,sony klekávaj 2-4 roky od zapnutí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrJo, budu muset něco vypůjčit na test a s nákupem novýho přijímače počkám, až bude spuštěno DVB-T2 v Brně, abych mohl odzkoušet, že valí i to, ne jen satelit. |
jindra7
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |