![]() |
|
ext.disk-nahrávání ze satDobrý den,mám takový problém: zakoupil jsem ext.disk za účelem nahrávání programů ze sat.V přístroji jsem ho zformátoval,vše fungovalo.Po více než roce přestal disk nahrávat,jelikož byl v ZL poslal jsem ho na opravu.Sdělili mi,že disk je v pořádku,naformátovaný v NTFS,ale satelit ve FAT 32,což je problém.V sat.to ale změnit nelze.Proč to přes rok fungovalo mi nikdo vysvětlit nedokázal.Neměl prosím někdo podobnou zkušenost? Satelit mám TECHNISAT DIGIT HD 8-SX asi 9 let starý.Jsem již důchodového věku a moc těmto problémům nerozumím,tak prosím o schovívavost,díky! |
rrdd
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 45 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
pozri do manualudaj do gugla manual Technisat HDS8X a najde ti ine forum kde mame vsetky manualy, softy atd.tam najdes postup ako vybrat nahravacie medium v menu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: ext.disk-nahrávání ze satChyba bude asi v něčem jiném, než ve formátování, zvláště, když si ho přijímač sám naformátoval .... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
tondachano, to je možné. Ale už sa mi stalo u STC (predtým u HDS2X, keďže tam bol disk napevno som na to nebol zvyknutý) že som naformátoval disk a zabudol som vybrať v menu tento disk pre DVR nahrávky.potom som v EPG zmáčkol červené tlačítko REC a nič sa nestalo. Skúšal som naprogramovať nahrávky a nič. Pomerne dlho mi trvalo kým som u STC našiel že je tam možnosť výberu ktoré médium sa má použiť pre uloženie nahrávky. Keďže HD8SX má túto voľbu tiež najprv by som ešte skontroloval či toto je zadané. týmto ale tiež končia moje nápady čo by to mohlo byť. Ešte by som urobil flash reset, ten dosť často "nevysvetliteľné" nastavenia vráti do funkčnej polohy a potom už ma nič nenapadá, tak pridaj kľudne nejaký tip. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |