![]() |
|
mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obracetTak jsem právě viděl pohádku Slíbená princezna na ČT 1 a opravdu to byl neopakovatelný zážitek princezna Zlatovláska a piráti, dále siamská dvojčata, pařba s piráty na jejich lodi atd. Skutečně ideální pohádka na první svátek vánoční, tato pohádka snad byla ještě horší než Tři bratři na Nově a tak by mě zajímalo kam až ČT za námi placené koncesionářské poplatky je schopna ještě klesnout? |
peliš
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...Je smutné, jak se nám svátky "klidu a míru" změnili ve svátky "kýču a honby za ziskem, jakýmkoliv"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@pelišMluvíš mi zduš. Čekal jsem, kdy se do toho na internetu někdo obuje. Něco tak perverzního jsem už dlouho neviděl. V okamžiku, kdy piráti začali pálit z těžkého kulometu jsem už očekával jen start raketoplánu, atomovou ponorku a hvězdné války. V zásadě nemám nic proti moderním pohádkám, ale i moderní pohádka musí ctít nějaká pravidla. Tahle pohádka především nebyla pohádkou. To byla parodie na cokoliv. Autorka scénáře musela být přinejmenším zhulená a režisér sjetý a na kost. To, že se našel někdo, kdo si dovolil to dát do výroby, to je tak na kriminál. Rada ČT by měla zasáhnout dřív, než dojde ke vzpouře a lidé přestanou platit koncese. Vyhazovat peníze za něco takového je trestný čin. Slátat do jednoho díla piráty na plachetnici, motorový člun, těžký kulomet, křesadlovou pistoli, 12 kurtizán a mnoho další nesmyslů, to je dílo hodné mistrů!!! Pravý rytíř na Štědrý večer byl proti tomuto ještě kandidát na Oscara. Divím se hercům, že tohle rito vzali. Já bych se styděl až za hrob. Vzato kolem a kolem v té hovadině nebyl jediný pořádný herec. Pouze seriáloví vymetači, kteří nechytnou pořádný kšeft.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...Scéna, kdy paní královna v královském šatu dává panu králi, který je "dopůl těla" masáž, byla opravdu jako z pohádky. Dál už jsem to neviděl, musel jsem přepnout i když na "ščabajznu" čvančarovou byl hezký pohled...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...To co předvádí Česká televize je hnus, (nevhodné slovo)ní pohádky, cenzurované zpravodajství. Zato by měl někdo dostat padáka, že pane Dvořák! |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@mmiriboyBohužel RRTV řeší jen porušení zákonných norem, a tady nic protizákonného nebylo. Je ovšem nutné, svůj názor projevit kdekoliv. Kupodivu příspěvky, na těchto technických fórech,někdy padnou na úrodnou půdu. O problémech s příjmem frekvence 12344, vedení ČT ví, třeba i o chování GoSatů. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...Tak jsem přeci jenom našel důvod stížnosti na RRTV. Scéna, kdy královi přinesou pod hradby malého vyplašeného koloucha, on ho dalekonosnou winchestrovkou zastřelí, a spokojeně odchází, patrně patří do úseku ochrany dětí před drastickými scénami. Scéna v pohádce nesmyslná a brutální. Uvidíme, co na to RRTV. |
konas
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...Keby televizie nemali stare veci k dispozicii, mohli byt ori dnesnej tvorbe zabalit. Holt vyvoj nezastavis .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerePo listopadu 1989 se kritizovali herci, že byli poplatní režimu, a většina by se, po příkazu shora, potavila na hlavu. Dneska se za peníze servou ve 14 hodinových natáčecích frekvencích, a na té hlavě se budou odstrkovat ušima.![]() |
konas
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...Navyse poslednu dobu pri vela programoch je v mode, ze v epg je popisanych chujovin na 2 strany, ale neuvedu rok. Velakrat by cloveka prave ten tok zaujimal a nie ake ponozky mal reziser ......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereTak to máš pravdu, myslím že zrovna včera jsem musel na internet, abych zjistil, z kterého roku jsou Prázdniny v Římě. |
konas
![]() |
|
@konasdnes vsade sedi nejaky vysoko vzdelany primitiv ....... tak to aj vyzera.A nie len u nas, uz som take videl aj na zahranicnych tv. Kopec zbytocnosti ale rok nie. Pritom su filny, ktore boli viackrat natocene v inom obdobi .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: mimo téma K.J.Erben se musí v hrobě obrace...cO CHCETE OD ŘEDITELE,KTERÝ PŘIŠEL Z novy.![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
@liquereOno to bylo, a je dosud, ještě trochu jinak. Existují kamarádi, kamarádi kamarádů, známí, a známí znamých, a všichni si chtějí trochu zobnout. Leckdo i všimné upustí.![]() |
konas
![]() |
|
Pohádky? nové vs. staré ?Nějak nechápu tento nadpis i článek "Češi o Vánocích milují pohádky, nové ve sledovanosti vítězí nad starými" uvedený zde i na digitalnitelevize.cz "NOVÁ" pohádka je až na 9.místě (Anděl páně 2). Mě se nejvíce líbí ty starší (např. 2,5,10,12,13,14 a dálší v tabulce neuvedené) Ty nové jsou jen zplácaniny bez jakéhokoliv nápadu ! Jedině, že si ji pustím prvních 15 min a pak přepnu na něco jiného když zjistím o co jde. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |