![]() |
|
TV JOJ na FreesatuDobrý den, jak je to prosím s tím vysíláním TV JOJ na Freesatu. Všude píšou jak bude místo něj JOJ Family ale mi pořád vysílá TV JOJ. Jak je to u vás. Dan |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na Freesatujoj family nechces.. bud rad, ze ti aspon hraje ta obycejna joj... i kdyz i tam prerusujou reklamy filmem.....Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na Freesatujestli že máš vlastní satbox tak jdi jde. |
melda72
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@bobo2Myslím, že i v SR platí, že během 60 minut vysílání může být v součtu jen určité množství reklamy. Možná je to jako u nás a to 12 minut. Takže i když je tato reklama přerušována tím filmem, tak z toho filmu je vidět podstatnou část oproti té reklamě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerberez to moc vazne...![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na Freesatu+ upoutávky před i po reklamě a z filmu je menšinová částDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@joscerneviem kedy vstúpi do platnosti zákon, že sa to má vzťahovať na celý vysielací deň 12 % obsahu reklamy, je možné že v málo lukratívnych časoch nebude žiadna, ale v primetime ju natrieskajú nad únosnú mieru |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na FreesatuTV JOJ na FreeSatu. Mám svůj přijímač a již cca 5 dní- kódováno. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na FreesatuPřelaďoval jsem na novu frekvenci D-čka a naladila se mi i JOJ Family. Takže mi jdou obě JOJky, ale jako výhru to neberu.Je fakt že mám vlastní STB.![]() |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: TV JOJ na FreesatuTak si to ještě těch několik dní užij, 1.3. šlus![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
![]() |