![]() |
|
registrace na abforumNechápu co dělám špatně. je tam otázkaZadejte adresu webu, na který se registrujete - ve trvaru http://www.123.aa a za adresu napište bez mezery součet aktuální rok ve tvaru yyyy plus poslední dvě čísla aktuálního roku (výsledek yyyy + yy): V roce 2014 se tu někdo ptal a bylo mu poraděno napsat za adresu 2028 a registroval se. Já píšu http://www.ab-forum.info2032 a stále špatně ![]() |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
trivialnymi otazkamisa ludia selektuju...kto nema byt prinosom pre forum, nech sa radsej neregistruje.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@Beavisnefunguje to tam.uz jsem to taky zkousel.a ani na spravnou odpoved te to nepusti. 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@Beavisani me sa to nepodarilo ,je to asi pre vyvolenych...openbox AS4K CI,mascom 80,85E-30W
|
meda beda
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
@bohus31Tady se na sharing ptát nemůžu |
Beavis
![]() |
|
RE: registrace na abforumTam taky ne :D Ale tuším jeden z moderátorů, nějaký Steiner, se pohybuje i zde, tak bych to zkusil přes PM.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@Beavismaji kvoty.kolik muzou prijmout novych bezencu. 😀 na vsechno kvoty |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumJá se registroval dvakrát a pokaždé se to povedlo![]() ![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumAle jsou tam návody na Oscam. Já do teď používal CCcam ale s Oscamem si nevím rady![]() |
Beavis
![]() |
|
@Beavisak mas problem s registraciou na ab-cko, potom je velky predpoklad ze budes mat bigproblem so share...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Beavisa čo czsk forum.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@bigjvlado ti to niekedy napise pravdivo, ako arioner...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: registrace na abforumJJ a nebo jako vlado fogo![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumKdysi jsem se registroval pomoci internet exploreru....a vše ok... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 670 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumVymaž si historii a další v prohlížeči. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumPrávě jsem se tam registroval - jedině reakce od bohus31 jsou ty správné![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
beavisa co potřebuješ? |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumpotřebuje nastavit oscam |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumTeraz som sa registroval bez problemov. |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumKoupil jsem rodičům Vu+ Uno 4K. Do teď jsem měl jako server Vu+ Duo a klient Vu+ Uno oboje na CCcam 2.3.0 , ale na 4K je ke stažení jen Oscam a OscamButler. Bylo mi zde poraděno abych z 4K udělal server a ostatní bych taky rád předělal na Oscam. V CCcamu šlo jen o vyplnění dvou řádků, ale když vidim v Oscam WebInterface co všechno lze sledovat tak se toho děsím. |
Beavis
![]() |
|
RE: registrace na abforumMě pro změnu vůbec nepřišel aktivační mail.A přitom registrace proběhla.Do dneška čekám a už je to měsíc.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: registrace na abforum"Badis" aktivovaný.Treba pozerať aj do spamov ak sa jedná o registráciu na fóra. To je pravidlo všeobecné, nie len pre ab-.. !!! "beavis1" vidím že to už zvládol. Teraz ešte aby mu niekto z modov schválil prvý post, ten podlieha schváleniu. Hold Spamboti sú sviňa. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: registrace na abforumJo povedlo se, ale rady jak si to nastavit sám se tam nedozvím![]() |
Beavis
![]() |
|
@Beavis!!!Ver! Že univerzálna "dvojriadková" rada, ako nastaviť oscam neexistuje! Pre človeka v tomto smere neznalého je to častokrát "beh na dlhé trate". A to musí preto aj niečo urobiť - t.j. študovať, študovať a študovať. Sám osobne využívam na svojich stb oscam už viacej rokov (6 -7) a ani po tak dlhom čase nebudem tvrdiť, že mu rozumiem na 100% - lebo skoro vždy sa nájde nejaká maličkosť, ktorá ma ľudovo povedané "zaskočí" - ale toto je aj preto, lebo na oscame sa jeho možnosti nastavenia neustále vyvíjajú.A čo sa týka teba a oscamu - na ab-fóre je kopec dobrých rád ohľadom oscamu, je tam aj vlákno venované len oscamu a jeho nastaveniam, ale toto si treba osobne "prelúskať" - pretože neviem, či nájdeš človeka, ktorý bude ochotný tráviť s tebou čas a učiť ťa, že čo, kde, ako, prečo a načo... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
odpověďJediný problém byl v tom přebytečném http na začátku, odpověď má být pro letošek přesně taková: www.ab-forum.info2032 |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
![]() |