![]() |
|
SKYLINK HBO HDZdravím nejde mě zvuk u hbo hd zkoušel jsem smazat frekvenci 12090 a proladit nepomohlo to když přepínám audio tak to taky ani nehlesne hbo 2 i 3 funguje cinemax taky -kde je problem ????díky za rady |
Kaja
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: SKYLINK HBO HDco mas za prijimac?Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: SKYLINK HBO HDVypnout Dolby DDHezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
SKYLINK HBO HDDoplnění mám gosat 7055 |
Kaja
![]() |
|
SKYLINK HBO HDVypnul jsem dolby dd -ani nehlesne |
Kaja
![]() |
|
RE: SKYLINK HBO HDzvuk na HBO HD je snáď len Dolby?!?Takže vypnutím Dolby to asi nepôjde. Kaja, z gosatu máš HDMI do TV. Sú dve možnosti ako dekodovať zvuk Dolbydigital aby si niečo počul: A/ cez prijímač pustiť stream cez HDMI do TV alebo AVR a nechať na týchto zariadeniach aby zvuk 5.1 dekodovali a nejako ho "vyslali" do reproduktorov. v tomto prípade je nastavený zvukový výstup do HDMI ako BITSTREAM. Neviem ako a kde to je v GoSate, nikdy som to nemal v ruke. Ak ale TV alebo AVR si neporadí s týmto zvukom (starší TV ktorý nemá DD dekodér) tak bude ticho. B/ dekodovať v SAT prijímači a do TV/AVR pustiť cez HDMI stereo 2.0. Tento proces využije dekoder v SAT-e ktorý tam určite máš. Nastavenie zvuku je potom označené PCM |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
SKYLINK HBO HDDAGY2 díky mooooooooc dal jsem tam pcm a už to fungujepřeji hezký den |
Kaja
![]() |
|
RE: SKYLINK HBO HDtak ostrý obraz a ne-5.1 zvuk![]() pokud platíš pravidelně HBO paket tak zvuk 5.1 je celkem fajn - je to investice do AVR a beden. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Ja to mám už dlho 2.0 a je to výborne!![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
THXKOako tu hovoria klasici "dle přání každého soudruha".Ja mám odvtedy čo začal HBO v 5.1 AVR a tiež je to výborné. Problém s tým má len náš kocúr, nejako neznáša zvuky zo zadných reproduktorov. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Aj ja mal AVR 7.1,len od kedy som zistil že stereo zosilovač hrá kvalitnejšie na hudbu mám iba ten.A za seba môžem povedať že to je lepšie ako nejaké efktové 5.1.Ale o tom potom![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
@Dagy2a ešte mi aj prezývka od kamošóv zostala od tedy THX-ko,mal som to celé certifikované a nebolo to ono![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOtu hovoríme o 5.1 z filmov, ktoré sú nahrávané viacerými mikrofónmi - tzn. že je to skutočný zvuk, nie "upscalovaný" Dolby ProLogic 5.1Takže ten 5.1 z HBO je OK. Kvalitný zosilňovač 2.0 a kvalitný zosilňovač 5.1/7.1 nemajú mať prečo rozdielny zvuk. Mal som tiež Panasonic/Technics za 35kilo starých slovenských ktorý mal 5.1 prologic - kompletná katastrofa. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Ja tu nehovorím že to nieje kvalitné,ale som to mal a počúval dlhé roky z THX ultra 2 certifikáciov![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
VU+ zerostejný problém, akorát mám vu+ zero. Lze to řešit nějakým pluginem? |
komiktom
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |