![]() |
|
Pozice 11876 H 29900Dobrý den.U mé dcery sat, prijímač technisat digit hd sx8 již asi 2 měsíce nejdou, rspektive naskočí po 15 -30 minut programy vše hd nova,nova cinema, prima,prima cool ,fanda, dajto.Kdysi jsme museli tyto přeladit na výše uvedenou pozici.Vše jsem řádně provedl.Když zapne TV tak denně někdy naskočí třeba ta NOVA HD a jakmile chce sledovat jiný kanál a vrátí se zpět na Novu nejde jen tma. Tak je to se všemy programy na této pozici.Já vlastním stejný přijímač tech. SX8 taky asi 8 let a u mě vše ok.Poradite? Jinak ostatní u ní vše bez závad. Děkuji Jeníček.Karta placená, základ. |
jenicek
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 404 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@jenicekVíš jak se jmenuje ta firma, co tam dělá ant.zesilovače, slučovače, výhybky apod. ? Tak si najeď na jejich stránky a máš tam i kontakt na dobrého montéra![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
jenicek,mohol by si to vysvetliť ?, to akože dcere stale nejdú stanice z TP 11 876 ?, volal si s ňou ?, u mňa ako som písal vyššie od utorka 27.12. všetko O.k.P.S. ja už som "podladil", ale až na tých odporúčaných 11 872 a uložil stanice do kompletneho zoznamu, žial teraz keď ide bez problémov aj 11 876 nedá sa odskúšať či to pomôže. |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: Pozice 11876 H 29900satzlu já tam musím zajet ted o vikendu viš. |
jenicek
![]() |
|
RE: Pozice 11876 H 29900Decmen to nevím Ty jo napiš mi ji. CO vím tak kolem jsou samí pučmidráti jako já a v nsr ješte větší bída. Co jstou výměnou do tv misto satelitu |
jenicek
![]() |
|
jenicekpolkiaľ má onen TV DVB-S2 tuner tak to samozrejme bude fungovať na pozeranie. Otázkou je ako je urobený SW v tom TV.Ja mám najlepšie skúsenosti s obyčajným Samsungom - nejaký low end odhadujem ho do 12000 Kč, ktorý chodím prelaďovať. Od času čo do toho nikto z domácich nedr.be a vypol som im automatické ladenie Skylink tak funguje výborne ![]() Samozrejme čo tieto TV na rozdiel od starého dobrého HD8SX nemajú je EPG v pamäti - vždy len TP na ktorý prepneš, u lepších zostáva aspoň program ktorý si už raz od zapnutia precvakal. Niektoré TV strácajú nastavenia programov čo týždeň, na iných sa nedajú vymazať nepotrebné a kodované programy atd. Keby si dal typ TV tak ti tu asi poradia. Možno tiež nebude fungovať korektne CI-modul, pretože máš zrejme v HD8SX ešte modul CI Cryptoworks a tieto moduly s novými TV väčšinou nefungujú dobre. Napríklad nestíhajú SR 29900 alebo bitrate nových TP Skylinku čo znamená v praxi bez signálu, zamrznutie TV, stratu kodovania a potrebu vypnúť. Musel by si teda vymeniť modul napr. za Technisat Technicrypt IR alebo Neotion. Skús najprv oživiť ten HD8SX ako píše kolega vyššie, že problémy pominuli a potom daj vedieť |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@jenicektak hledej devatenáctýho května![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Pozice 11876 H 29900Dagy 2 děkuji udělám.JInak hodně zdraví. |
jenicek
![]() |
|
RE: Pozice 11876 H 29900Dagy telka je to LGOLED 65E6V černá |
jenicek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |