![]() |
|
Amiko a3 jak se to děláČau jak se maze mezi paměť na programu kodi díky |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláV kodi to jde pomocí následujících aplikací:raw maintenance echo wizard diggs wizard community wizard ares wizard a mnoha dalších |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláDěkují za odpověďA co takový sekurity 360? Ale po skusenosti jsem si vymazal celý kodi a jen tak jsem na zpět nedostal socas atd A ještě něco stáhnul jsem si soubory online ale nevím proč se my to nechce pustit, pustí se to ale pak se to sekne, socas taky někdy blbne hlavně u HD ale není to tak časté |
pussycat
![]() |
|
pussycatněkdy pomůže nastavení bufferu,jestli to má používat procík,nebo karta,to jsi taky asi smazalbuffermode 1 cachebuffer 252420 curclienttimeout 1 redbuffer 10 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláAsi joA kde to najdu? V kodi nebo musím někde jinde? Díky |
pussycat
![]() |
|
@pussycatJo security 360 reklamama prošpikovaná ptákovina a je pro Android ne však pro KODI |
matchboxx
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláAhaTak asi jsem udělal někde chybu Nejdříve jsem si myslel že to je kvůli Wi-Fi tak jsem připojil kabel a nepomohlo to Sice by my socas stačil ale tam i když jsou filmy a seriály v HD tak zvuk je jen 2.0 |
pussycat
![]() |
|
pussycatv doplňcích advancedsettings |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláMyslíš totoAdvanced seting setter |
pussycat
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláNastavení advancedsettings.xml je součástí toho co jsem uvedl rovněž, ale myslím že to v tomto případě nepomůže, je potřeba maintenance a tweaks čili údržba a vylepšení |
matchboxx
![]() |
|
matchboxxno můžeš mít pravdu,já jsem to nastavoval hlavně kvůli online IPTV,u záznamů to nebylo potřeba,záleží,jak má stabilní net a mnoho dalších věcí okolo |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláProjel jsem to a nikde to nemám |
pussycat
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláMám o2 20 net |
pussycat
![]() |
|
pussycatv kodi... |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláHledal jsem to a nenašel jsem to |
pussycat
![]() |
|
RE: Amiko a3 jak se to děláA nebude to tím že to přístroj ani tablet nezvládneKromě socas befun Ale jiné jakou jsou online soubory nezvládne plynule přehrát |
pussycat
![]() |
|
Je to dobrej stroja přijímač A3 přehrávání zvládá...Budeš muset pomocí RCC promazat staré pozůstatky předešlých instalací Kodi v A3. Byl jsem na tom stejně, i po továrním natavení a nahrávání nového FW v přijímači zůstává plno "sajrajtu" z předešlých aktualizací androidu atd. Jen si zálohuj svůj programový setting. Po tom ručním smazání složek v A3 (pozůstatků) nahraj znovu FW. Je to sice trochu zdlouhavé, ale v Kodi Ti pojede zase všechno. Ještě jedna věc. Tu app-ku 360Security si zase nainstaluj, na zrychlení systému a mazání odpadu po Kodi je vynikající, řekl bych snad i, že pro Amiko A3 přímo ušitá na míru...![]() ![]() PS"při mazání v A3 se zaměř hlavně na složku "sdcardin/media/...atd ![]() Dej vědět, jak jsi dopadl... ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@pussycatMám naistalovaný Kodi Jarvis a šlape super.Hlavně používám Exodus,Phoenix- sportovní přenosy,filmy online zprávy.Naprostá spokojenost.Mohu ti to s nastavením poslat na nějaký server a ty jsi to přes Filezillu nahraješ do složky v Amiku a pak spuštíš instalačku v STB. |
wrenn
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |