Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Koniec balíka freeSAT plus (bez HD staníc)?

Pred pár dňami pri prepínaní staníc som zistil, že mi operátor aktivoval aj HD stanice bez toho, že by som ho bol požiadal o ich aktiváciu. Milý darček k Vianociam. :-) Mám predplatený balík freeSAT plus bez HD staníc ... k aktivácii došlo buď omylom alebo sa ruší balík FREESAT PLUS a automaticky každému abonentovi takýto balík zmenia na FREESAT PLUS HD. Možno mi to prezradí najbližšia faktúra od nich. Volať na infolinku predsa nebudem, čo ak je to iba omyl? :))) Nech si vychutnám "obraz jako víno".

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koniec balíka freeSAT plus (bez HD staníc)...

A si si jist ze tam nemas na HD stanicich ty artefakty kdyz ja je tam zretelne pri ryhclych scenach vidim? Nebo myslis "jako vino" ze se koukas pres sklenici uspinenou od vina??

chocholos
Registrace: 11/2007

@chocholos

Treba kvalitny zobrazovac a kvalitne nastavit parabolu. Obraz pojde potom s kvalitou hore... ;)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

:laughing: :laughing: Jo hlavně na dnešních pseudo tv, které dnes prodávají. :laughing:

BOBSEN
Registrace: 9/2010

RE: Koniec balíka freeSAT plus (bez HD staníc)...

Pozri si cenu balíka HD plus - je len o 1 euro drahší ako bol bez HD ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@black13a

uz jsem nekde cet ze dobry zobrazovac udela s SD obrazu HD, paradoxne jen u nekterych jedincu, kteri veri reklamam v TV :laughing:

chocholos
Registrace: 11/2007

@chocholos

to neudela, ale ten rozdiel medzi roznymi TV je znacny. za posledne dva roky som nastavoval obraz asi pri 10 roznych TV od low-endov, cez strednu triedu az po tie lepsie a rozdiel v obraze (hlavne pri SD) je naozaj jasne zretelny.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra