![]() |
|
DIGI - Maxi pátekDalší akcička je plánovaná na 13. ledna 2017, kdy bude možno objednat full nabídku za 599,-. Akce potrvá do 20. ledna 2017. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi páteklol, těm už teče pěkně do bot :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
DIGI - Maxi pátekTo bude zas jen na půl roku, zbytek za full, takže o NIČEM![]() |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi pátekPoldaS: Máš pocit, že i obchodníci u slev tratí? Ty o cenové politice toho moc nevíš. :-) |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi pátekFirma, která má dost klientů, nemusí dělat šaškárny s nějakým podbízením se. Což zase zjevně nevíš ty :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSa to je ktora, prosim ta? ukaz mi jednu firmu, ktora povie my uz mame klientov dost, k nam uz nechodte! a ukaz mi dalsiu, ktora v tomto obore podnikania nevyuziva zakaznicke akcie. vyzera to skor, ze sa v tom bud naozaj nevyznas alebo sa ti otvara nozik vo vrecku, ked zapocujes digi... v oboch pripadoch sa skus nad sebou zamysliet![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 504 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi pátekTřeba Skylink už má zákazníků dost a dělá všechno proto aby jich ubývalo. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi pátekTo bych neřekl, teď jsem zrovna rozbalil časák Skylinku a uvnitř byl dopis a složenka na 1599Kč za Smart na prodloužení o rok, takže myslí i na stávající klienty.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSTak to tě chtěj pěkně natáhnout, na některých kartách to nabízejí ještě levněji. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: DIGI - Maxi pátekNa vypnutých to nabízí za 1350Kč, ale i těch 1599Kč je pořád dobrá cena oproti ofic. ceníku.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
![]() |