Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

PL na Silvestra

Představte si,že na Silvestra digisport nevysílá ani jeden zápas PL od 16 hodin!Mě neštvali :fuming:

dawis77
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PL na Silvestra

A myslíš, že je to dôvod na zakladanie témy???

;P

Nibiru
Registrace: 3/2008

RE: PL na Silvestra

myslím,že jsem se ničim zásadním timto nedopustil...

dawis77

@dawis77

áno je to smutne..ale nenarobiš s tym nič..snad to nejako prežiješ a si pozrieš aspon city-liverpool o 18:15..ja aj tak nebudem doma cely den :))) a digi na fb odpovedalo vtom zmysle,že maju nejake obmedzene práva a nejaky počet zapasov ktore za cely rok mozu odvysielat o 16:00hod..a že radsej teraz nedaju a potom pri konci sezony,ked bude vrcholit PL daju,aby ludia neprišli o zapasy ked sa bude rozhodovat o majstrovi

jožko
Registrace: 7/2016

jožko

tak to radši neměli vysílat teď v prosinci jak bylo vložené kolo přes týden 4 zápasy PL současně(digisport 1-4) a stačili jen třeba 3 zápasy a jeden zápas mohli nechat si na toho silvestra od těch 16 hodin,nebo zítra neměli vysílat Hull a dát přednost zápasu na Silvestra,ale toť jen můj názor..Je zajímavé že původně měli zápas na silvestra od 16 hodin v plánu a to zápas M.United..

dawis77

To dawis77

Dopustil,spamuješ a zakladáš nepodstatné téma.To je taká tragédia,že nebude žiadny digisport na silvestra,hurá,konečne bude iná zábava?Akoby toto fórum slúžilo len na informácie čo kde bude športového,fuj,je to predsa satelitné fórum o technike a súvisiacich programoch z príjmom,založ si svoje športové fórum,mne je to športové tu,ukradnuté.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vladoholu

aby ses taky hned....Pokud se ti uleví,tak může se toto téma uzamknout,spokojen?

dawis77

vladoholu

jen pro tvoji informaci-je zde k dispozici vyberte sekci-pořady v televizi!

dawis77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra