, sekce: Příjem satelitů |
|
Astra 19.2 - nejde H iba VAhojte,potrebujem pomoc, dnes rano mi prestali ist programy z Astry (19,2). Mam dva twin lnb (astra 19,2 a 28). Britske programy idu bez problemov na obidvoch televizoroch (obidva maju sat tuner). Z astry 19.2 mi idu programy len na horizontalej polarizacii (85-100%). Vertikalne ani tuk (0%). Za twin lnb mam diseqc 4:2. Bude chyba skor v lnb alebo v disecq? Podmienky na samotne rozpajanie a skusanie nemam najlepsie. Diky za pomoc. Kabelaz som vylucil, kedze chyba sa prejavuje na obidvoch TV. |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
|
|
re astra 19.2Stalo se mně nedávno to samé, měl jsem náhradní LNB tak jsem zkusil vyměnit a bylo to tím LNB.TV LG 55 UHD Smart 3D / VU+Uno 4k
|
Jimysto
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 62 |
|
|
@zanzibar1Mě minulou zimu při větších mrazech zamrzal disecq-přepínač (umístěn venku a zabalen v igelitu).Pomohlo zabalit na chvíli do hadru namočeného v horké vodě. Teď přepínač umístěn uvnitř a bez problému |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
|
|
RE: Astra 19.2 - nejde H iba VLNB na 19,2 - jednoznačne vadné |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
grayten prepínač by v pohode bežal vonku. Najhoršie čo si mohol pre neho spraviť bolo zabaliť ho do igelitu - všetka vlhkosť sa tam vyzrážala. Mám dva viac než 8 rokov pri anténe a nikdy žiaden problém.To je ako keď auto v zime zaparkuješ po jazde nasolenými cestami do garáže. Hrdza sa už nemôže dočkať... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
RE: Astra 19.2 - nejde H iba VMáš to trochu popletené, v nadpisu a v textu:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Astra 19.2 - nejde H iba Vahojte, diky za pomoc, nakoniec to bol ten zmrzly disecq prepinac - a nemam ho ani v igelite :D Popoludni sa situacia ustalila.@ saxon - mas pravdu. Isiel len H. este raz diky vsetkym za help |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
|
|
@Dagy2Špatně jsem se vyjádřil.Přepínač byl vlastně jen přikrytý PVC pytlíkem, aby byl chráněný před deštěm, dole byl volný průduch pro přístup vzduchu. Jak čtu na konci, tak Zanzibarovi to též zamrzlo. |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
|
|
DiseqC ?no asi to chce len striešku a od igelitu zrejme ruky preč.Inak ale nepochopil som - má DiseqC niečo spoločné s H/V ? Som vždy myslel že je to len prepínač vstupov na jeden výstup. A keď išli družice 23.5 komplet a 19.2 v jednej polarizácii zjavne diseqC by mal prepínať správne. Ale človek sa aspoň dozvedel niečo nové. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|