Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Info: Hry bez hranic se možná vrátí!

Na italském serveru davidemaggio.it se objevila informace, že tzv.skupina big 5 v EBU (Německo ARD/ZDF, Itálie RAI, Francie FRANCE TELEVISION, Anglie BBC, Španělsko TVE) plánují vrátit legendární soutěž Hry bez hranic. Zatím jsou ve hře dvě varianty: buď budou soutěžit pouze těchto pět zemí anebo se soutěž rozšíří i na další země Evropy které by byly ochotny se podílet na financování soutěže. Podobně jako u Eurovision Song Contest. Italská RAI již oznámila, že v létě natočí vlastní pilotní Hry bez hranic a otestuje zájem diváků (Itálie patřila k těm zemím, kde Hry měly nejvyšší sledovanost). Tak uvidíme co z toho bude...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Info: Hry bez hranic se možná vrátí!

Kdyby měla zájem Česká televize a hry se vrátili nebyl bych proti.Rád jsem je sledoval a u nich se i bavil..Je to o 100 % lepší než talentový soutěže na komerčních televizích.

dusan1976
Registrace: 8/2014

To už tady dávno je muslymáci si snáma hrají až dost :zombie:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

@franck

Myslím si, že to bude zpolitizované a řízené z Bruselu. Tak se na to mohou těšit snad jen sluníčkáři a dobroserové.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Souhlas s dušanem. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Ne že bych nečekal takové reakce, kluci... :))) Welcome in Czechia! :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Na mém názoru samozřejmě nezáleží - budeme chytřejší,až to začne.Pak,po shlédnutí prvních několika dílů otevři diskusi znovu.Ale jinak díky za upozornění.

ALEXCZ

Alexcz

Dobroser se mi moc líbí... :))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tukan

sluníčkáři taky. :)))

Dagy2
Registrace: 11/2010

Jsem pro takové hry. Jedna z dovednostních soutěží by se jmenovala Hra na schovávanou a angažoval bych do ní družstva radikákních muslimů,kteří by dostali za úkol vrátit se zpět do své vlasti a tam se co nejlépe skrýt,aby je ostatní soutěžící i při "sebevětší snaze" nikdy nenašli. :))

sigur
Registrace: 5/2010

Nebuďte takoví pesimisté... Já chápu, že žijeme v těžké době, ale zase na druhou stranu nemůžete cokoliv je na evropské bázi automaticky odsuzovat. Každá doba měla své pro a proti. Nikdy neb svět jen bezpečný anebo jen nebezpečný. Z chyb se člověk učí. Naši prarodiče by tedy měli nenávidět Němce a Německo, protože zažili druhou světovou...a vidíte dnes je to jiná země a poučila se z chyb a mnozí z vás jí dokonce milují a berou si z ní příklad.
Nic netrvá věčně. Svět je v evoluci a nemůžeme chtít, aby byl jen černý nebo bílý. Vždy se nám něco nebude líbit. Důležitější ale je, že si dokážeme najít to, co se nám líbí. Evropská civilizace má 4000 let, odtud pochází to, čemu svět říká civilizace. Proto se Evropa nikdy neztratí a naopak bude posilněna jako tomu bylo vzdy. Nevím, jaký je náš průměrný věk (tady v diskuzi), řekněme 30. Za 60, 70 let tu ani nebudeme, ale Evropa ano. Důležité je se nebát.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

projevil jsi se jako obrovský optimista - přeju ti to.Přesto,že existuje internet,z kterého zřejmě čerpáš informace nejrůznějšího druhu,tak si myslím,že hlavní váhu tvé orientace v názoru na ožehavé otázky dnešního světa máš z oficiálních meinstreamových Italských,Německých,Francouzských,Anglických,Belgických a podobných médií.A to je chyba.A pravděpodobně taky souhlasíš s již dříve naplánovaným osidlováním Evropy muslimy.Co se týče Něměcka,tak pokud bych měl milovat Německo(což mně mimochodem připadá zrůdné),tak jen do té doby,než byli pozváni muslimové do Německa.Ještě nechápu,kdy byla Evropa nějakým vpádem nějakých hord posílena? Vždy se musela horko-těžko bránit ,naposledy Turkům u Vídně.Jsem určitě podstatně starší a tím pádem i zkušenější než jsi ty a proto se bojím.A ještě bych ti poradil - nechoď nikam,kde je hodně lidí pohromadě.V Itálii to taky může "bouchnout".Nerad bych přišel o člověka,který nás informuje o italské televizi a všem kolem ní.

ALEXCZ

@ALEXCZ

No tak za prvé jsem nenapsal nic o tom, že bych souhlasil s islamizaci. Samozřejmě že nesouhlasím. Za druhé já strach nemám, a pokud vím, nemá jej ani nikdo z mých italských přátel. V Itálii hrozí útoky každým dnem, ale naštěstí zatím se tomu vyhnula. Až to přijde no tak to holt přijde, ale do té doby nebudu určitě sedět doma se strachem a čekat. Za třetí, ano, čerpam hlavně z italských médií, ale i českých. No a za čtvrté, předchozím příspěvkem jsem chtěl pouze říct, že není už normální za každým slovem Evropa mluvit o islámu, teroristech apod. Určitě souhlasím s tím, o tom diskutovat, ale nepřehánět to. Terorismus tu byl a bohužel bude furt! Itálie zazivala teroristické útoky do 80 let, a nebyli to islámští radikálové. Já chápu, že pro Česko Slovensko jsou toto nové zkušenosti a nikdy takovým situacím nemusela čelit, ale demokratické státy tomu čelí a budou čelit vždy. Žít musíme a nebudu se denně zabývat nějakými fanatiky kteří patří do blázince. Na světě je 7 miliard lidí, nejsem tak naivní, abych chtěl či si dokonce myslel, že mně všichni budou milovat. Nebudou, ale nenechám se tím ovlivnit.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Info: Hry bez hranic se možná vrátí! (# 584)

Ještě bych se chtěl všem diskutujícím omluvit,že jsem do tohoto vlákna zatáhl politiku.A jak píšu výše,počkáme si na tu staronovou soutěž a pak by se hodilo o tom diskutovat.

ALEXCZ

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra