Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Co všechno chytím ?

Přestal jsem platit "servisní" poplatek SKYLINK a tak mi vyřadí kartu ke dni 27.1.2017. Chtěl jsem celý satelitní komplet s přijímačem MASCOM 1101 (neumí HD) prodat, ale nikdo nemá zájem. Tak bych se chtěl zeptat, zdali by mělo význam opět nainstalovat tu parabolickou anténu a chytat na tento přijímač nějaké volně šiřitelné programy.Co bych asi chytil ?Kterou družici bych měl naladit ? Děkuji předem za vaše odpovědi a omlouvám se, že obtěžuji tak hloupým dotazem.

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Co všechno chytím ?

hlavne Internet v mieste príjmu ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

no prav.kvalitni net.a ten na chalupe asi mit nebude.ale jako levnou variantu sledovani tv dvb-t a sat Astra 19 by mohl pouzit tyto dva prijimace.ML6500S2T2C combo nebo AB 752 combo. 😃

jam fm
Registrace: 10/2016

A to internet co nejrychlejší.IPTV je pro zkušební účely třeba tady: http://51.255.70.112:8000/get.php?username=Lewis&password=Lewis&type=m3u

jerzy
Registrace: 7/2008

@jam fm

Dělá si tady z Vás jen srandu. Nemá 70.- Kč na satelit a už ho vidím jak si pořizuje IPTV. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Nový HD přijímač stojí neuvěřitelných 1300 Kč,

to je asi 5% průměrné mzdy v Česku. Samozřejmě ten jednodušší.

Přijímat CNN HD, BBC World HD, 20 německých stanic HD, ČT 24 HD, TA 3 HD, mnoho polských, ruských a dalších SD se FAKT neoplatí.

Lepší je 1300 Kč prokouřit nebo propít.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Když polezeš pořád na střechu tak i rýmu.

dulin
Registrace: 1/2013

vortata

V tom případě máš několik možností. Nainstalovat na parabolu 28E,23E,19E příp. i 13E kde jsou hlavně italové a budeš mít zdarma tolik zpravodajství až ti z toho bude špatně. Ovšem z českých ani jeden, na to ten Mascom křáp už nestačí.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@jam fm

Dík za vysvětlení těch zkratek. Na ten přijímač MEDIALINK6500 se podívám.

vortata

@neuzil

Tak srandu si nedělám, to bych si vyprosil :fuming: Pouze nechci vyhazovat peníze za programy, které mi jdou po zemi zdarma. A když nebudu muset platit nějaké paušální poplatky, tak si ten HD přijímač podle rady nicka jam fm koupím, parabolu a konvertor mám a na tu cizinu se občas, když manželka nebude doma, podívám :)))

vortata

@samorost

Díky, Vaši odpověď tipuji jako nejlepší !

vortata

Programy Skylinku ti jdou pozemně zdarma? Z HD leda 3x ČT a tím končíš. A to se kvůli úspoře 70 kaček měsíčně fakt vyplatí :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@slávista

Nejsi Ty opravdový slávista ?

vortata

@PoldaS

Tak já Ti tedy musím říci, že když jsme přijímali programy SKYLINKU, tak jsme se dívali nejčastěji na NOVU, PRIMU, PRIMA COOL, PRIMA ZOOM, ČT2, NOVU CINEMA, BARRANDOV TV a BARRANDOV PLUS a tyto programy a ještě nějaké další nám jdou na pokojovou anténu a obraz na LED SAMSUNGU je opravdu pěkný.Takže jak jsem již psal, za 30 Kč měsíčně bych ten SKYLINK ještě bral,ale za 70 Kč už nám to fakt nestojí za to.

vortata

@jerzy

Zkusil jsem ten Tvůj link, ale není tam žádná TV, jen hudba. Internetová radia mi hrají bez problémů.

vortata

Když už si budu kazit oči při sledování tebou uvedenýho braku, tak ať si je kazím aspoň v HD. Za těch 70 kaček, což není ani krabička cigaret, není co řešit. Takový pseudoúspory, že za 30 jo a za 70 ne, to už se nedá brát ani jako vtip a je to notně obehraný.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

na amos a sirius je spousta ukrajinskych a ruskych programu

sioga_bs
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra