![]() |
|
TV Panasonic + Skylink + CZ programyMá někdo zkušenost s LED TV Panasonic (TX40-DX603E) a nastavení satelitu? Mám Skylink přes SAT SMIT CA modul a mám problém, že mi to vyhledá kvanta jiných/cizích programů, ale ze Skylinku ani jeden. A už fakt nevím, jak to nastavit.Parabola a LNB je nastavená na 19,2E a 23,5E. Snažil jsem se různě kombinovat v nastavení MiniDiSEqC, DiSEqC, ale pořád nic. Díky za radu, anebo za link k návodu, tipům. Díky. |
swif
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyVíš na 100% že jsi na 23,5E. Pokud ano tak ČT 24 Noe nebo TA3 taky nic? |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
swifnávod mám,zavolej tomu,kdo tomu rozumí víc,než ty,modul se řeší až při odkodování,ladíme cokoliv bez něho,přepínáme bez něho,koukáme na nekodované bez něho,to ti přestalo chodit zrovna před hodinou a něco???? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyšpatně nastavený diseqc 100%,přehoď je mezi sebou je tam určitě A a BUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@swifTaktiež si myslím, že máš zle nastavené diseqc povely v menu tv!Ostatné veci okolo nastavenia a naladenia nájdeš v návode na obsluhu tv! A keď si s toho "nemlátom", tak si zavolaj k tomu tv niekoho, kto tomu lepšie rozumie než ty!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@allČT24, NOE, Očko - nic. Nenalezeno.Ne, nepřestalo najednou chodit. Je to z důvodu výměny TV v předchozích dnech. Sat. technik - ano vím, že budu muset si ho asi zavolat, ale snažím se si to zprovoznit sám, jelikož kvůli svátkům není nikdo nic moc dostupný. |
swif
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programya rucni ladeni po frekvencich tam nejde ? da to sice trochu praci ale 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@swifOtázka?!Parabolu máš vlastnú, alebo ideš na centrálny rozvod sat signálu, ktorý je bežný v bytovkách? Na pôvodnom stb (tv) si mal tie diseqc povely nastavené ako? Takto isto to musíš nastaviť a v tomto novom tv!!! Pri prvotnom spustení, tv je vo výrobných nastaveniach, všetky potrebné a dodatočné nastavenia pre konkrétnu sat zostavu si musí užívateľ nastaviť sám! A keď tomu nerozumie, hold buď začne študovať danú problematiku, alebo si na to zavolá niekoho, kto tomu rozumie! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyDej tovární nastavení a pak postupuj podle toho co ti tv nabízí.Panasonic dokáže detekovat družice sám automaticky.Pokud na nich má samozřejmě signál.Zkusit to můžeš ale pokud mas špatně nastavenou parabolu tak... |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@swifTovarní nastavení,automatické ladění a pak jen číst,a potvrzovat,on to umi sám,když ti na tom talíři jiná běhala 10 let,tak to naběhne.![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyŘiď se především radou od mmiriboy. To co jsi měl nastaveno na staré TV musíš mít i na nové. Nebo jsem hoď typ toho monobloku co máš na parabole.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyParabola a LNB - s těma se fyzicky vůbec nehlo. Je to na rod.domě.Snažil jsem se nějak respektovat nastavení z původního přijmače (Koscom SDF 3510), ale holt nevím jak to přeťukat do Panasonicu. Panasonic TV má k dispozici nějaké 4 módy pro satelit - snažím se to nastavovat v DiSEqC 1.0 módu. Když dám vyhledávání satelitů, tak pro A 23,5 i pro A 19,2 mi ukáže, že je signál, programy najde, ale pořád nic ze Skylink programů. Ruční hledání taky bez úspěchu. |
swif
![]() |
|
@swifPro Astru 23.5E zadej B |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programytak to je divny.prtz na A23 je nejakych 285 programu a samotny Skylink jich ma urcite pres 100 ! 😃 tak zkus diseque 1.1 a blind scaning na A3 pokud tam je.jinak rucne po jednom.pokud ti prvni skylinkova frekvence nenajde zadny programy tak uz vis ze je neco spatne.ale radsi si udelej kafe a chlebicky.a chladit sampansky.dnes je v tv stejne jen hokej. 😃 |
jam fm
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyPanasonic pro DiSEqC mi nabízí 4 možnosti: AA,AB,BA,BB. Na AB, BB nevykazuje signál žádný satelit. Zkoušel jsem to různě prohodit AA a BA vs. A19,2 a A23,5 a nic. Jen stovky jiných programů. Skylink nic. |
swif
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programychyba ze se snazis naladit obe druzice najednou.nejdriv A23 na diseque B a pak az A19 na diseque A jest tak kolegovia 😃 |
jam fm
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyjam fm souhlasím je to nejjednodušší a nejdřív najdeš chybu |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@allTak pravděpodobně problém vyřešen: Nastavil jsem jen a pouze DiSEqC mód. Vyhledávání funguje ikdyž nezadám žádný konkrétní satelit na pozice. TV si nejdříve sama vyhledá satelity a potom programy. |
swif
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyhurá bude kaviar 😀 |
jam fm
![]() |
|
@swiftak konečně to umíš,tak hezké koukání i v novém roce![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic + Skylink + CZ programyMám z vás kluci radost,konečně se tu snažíte poradit a ne jen rejpat do vestavěných šrotů a jedině samotný přijímač a nejlépe Linux atd.Tak hezkého Silvestra a pohodu v roce 2017 ![]() |
Tukancz
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
TukanczObávám se že to na tom nic nemění. Hezký Silvestr i tobě.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
![]() |