Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV8 HD a exkluzivita so Skylinkom

Vcera som mal stretnutie s clovekom z prostredia satelitnej techniky a dozvedel som sa o chystanej exkluzivnej spoluprace medzi Skylinkom a stanicou TV8 HD.
Skylink ako jediny operator bude poskytovat program TV8 HD s HD Teletextom, na ktorom budu profily vsetkych vestcov s ich kontaktnymi udajmi a casom ich vysielania na TV8 HD.
Dalsou exkluzivitou bude aj spustenie HBBTV s archivom vysielania spatne az rok do zadu.
Citujem zdroj: "Nasou prioritou je, aby ludia boli spokojni a teletext s HBBTV je vyznamnou zmenou v nasej ponuke, vdaka archivu v HBBTV, ktory je spatne az na rok do zadu si mozu nasi klienti overit predpovede vestcov, pripadne znova prehrat rady, ktore dostali"
Vesely Silvester :)))

mdrak
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV8 HD a exkluzivita so Skylinkom

Keby bol prvý apríl tak berem, ale na Silvestra?

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Omlouvám se, ale já bych to pokládal za blbý a nepovedený vtip i 1.4., natož 31.12.

pflidr
Registrace: 12/2015

Dobrý no, většinou nekomuntuju co dělá Skylink, protože mně nezajímá, ale toto je extrémní situace. Pay tv která by měla bojovat o diváka o něj bojuje tak, že podepíše exkluzivitu s věšteckou stanicí, která je i navíc šířena zdarma. Drsný se vám divím... :O

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

niekto to asi nepochopil :)))

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

mdrak

Tu sa prihlási hocijaký totálny zúfalec a napiše takúto trapošinu. Keby to záležalo iba odo mňa už by si sa viac neprihlásil :fuming:

Cage
Registrace: 11/2012

Cage

uchylit sa na osobne invektivy za srandu na silvestra to vela o tebe hovori...uvidime ake ovocie dostanes pre zmenu ty...

mdrak
Registrace: 2/2010

No tak jsi mě nachytal, napřed jsem si říkal, že by to bylo moc drsný, ale pak jsem si řekl, že by si někdo dělal srandu na diskuzi, no tak jsem tomu uvěřil. 😀

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

mdrak

veru. v dnesnej dobe ludia uz neocakavaju trocha zartu ani na silvestra.
prajem ti stastny cely 2017, inak to nebolo zle ani ako podnikatelsky zamer.

Dagy2
Registrace: 11/2010

mdrak

A co má společného TV8 se Skylinkem?! Lautr nic, jedině s Towercomem, tak se laskavě uklidni a tyto tvé capiny ťápej někde jinde.

risposta
Registrace: 2/2012

A tak si udělal srandu, no a co... Nadavat nemusite.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Je dojemne sledovat, jak nekdo nepochopi tak jasny silvestrovsky zert... Holt nakonec na to chudak mdrak jeste doplatil nadavkama... Tak aspon za me... Preju hezkyho silvestra a stastnej novej rok 2017 mdrakovi, ja vtipy rad a ocenuju, kdyz se o nej nekdo snazi! To same i zbytku fora- PF2017!! R^ ;)

MartinP
Registrace: 8/2016

Tady jde o úplně něco jiného pánové. Najděte si jeho příspěvky za poslední dobu a hned pochopíte.
mdraku s těmi tvými věčnými narážkami na TXT v každém tvém příspěvku co zde napíšeš nejen že nejsi vůbec vtipný jak tu napsal Martin, ale naopak už hodně trapný. A za tento nesmysl co jsi vypotil dnes, být adminem tak okamžitě jedeš. A kam, to určitě víš sám. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra