Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nejde penthouse 1 hd (skylink)

mel jsem balicek multi, kde sel, od desate hodiny noci.
potom jsem si zaplatil na mesic balicek hd plus na zkousku.
a sel jenom hustler nez ho vyradili, ale penthouse od te doby co zacal platit hd plus prestal jit, a ted uz zadny eroticky kvuli tomu neni, ne ze by bylo na netu toho malo. ale jeste mam mit hd plus dvadcet dni, tak rad bych kdyby sel penthouse, aspon vysila od desate a ne jako hustler az od pulnoci takze stejne na nic.
uz jsem zkousel reautorizovat, vyhledal jsem i vlakna o penthouse tu ze musi nastavit rodicovsky zamek, ale v prijmaci i kdyz dam tak heslo nepta, po zapnuti penthouse, ani po pulnoci nefunguje, pise kodovano. psal jsem i na skylink, ale nenapsali nic prinosneho, krome toho ze poslali nove reautorizacni klice, a ze mam obratit na jejich technika.
domnivam se ze po skonceni hd plus, ktery si uz nikdy neobjednam, a po navratu multi penthouse zas pujde, ale ted nejde a ani tovarni nastaveni nic neudelalo, a ani nastaveni pinu v zak. zone nic neudelalo. mam gosat 7060hdi.

sioga_bs
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nejde penthouse 1 hd (skylink)

keby si sledoval a čital tu na parabole tak toho sa tu už popisalo...

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

@sioga_bs

tak isto mi penthouse1 hd v baliku hd plus neslape...a vobec mi nechyba.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

tiez to nefunguje

Mam HD Plus a tiez mi nejde penthouse hd a volal som na Skylink a tiez mi povedali ze poslu nove kluce a nic nejde.Potom som isiel do obchohu a technik nacitat znovu kartu a neide.Neviem kde je problem...

ferdo67
Registrace: 9/2009

v balíku Mutli HD musí šlapat, je potřeba zrušit v přijímači ve správě karet.....zobrazit info kartě, zápisy a provést změnu rodičovské kontroly na kartě (tzv. Maturity Rating).

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

bez problémů...

Tondach
Registrace: 3/2004

Sioga píše o balíčku HD plus,ne Multi HD.V HD plus Penthouse HD nejede a co vím,nikdy ani nejel!

sigur
Registrace: 5/2010

sigur,

maš pravdu, tiež mám tú skúsenosť, lenže vtedy išiel v HD plus balíčku HUSTLER HD a v MULTI išiel PENTHOUSE HD 1 a nešiel HUSTLER HD a takto to bolo uvedené aj na stránke Skylinku, lenže teraz je na stránke Skylinku v "prehlad programov balíčka HD PLUS" v erotických programoch uvedený PENTHOUSE HD 1, čiže by mal ísť ... :fuming:

P.S. vzhladom na uvedené je potrebné doblba žiadať Skylink o spustenie stanice PENTHOUSE HD1 v balíčku HD PLUS, alebo o opravu na ich stránke !

satylu

Kup si nějakej časopis,to ti taky pomůže. :))) :)) :laughing:

dulin
Registrace: 1/2013

V balíčku HD PLUS Penthouse 1 HD JEDE ! Zrušte si maturity rating na kartě ( na kartě ne v boxu!!) a pak reatorizaci karty a šlape.

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi

Honiči to vedia najlepši kde je chyba :laughing:

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

tak asi tyden po tom co jsem zalozil toto tema, a tu nedockal odpovedi a pomoci, tak jsem jim napsal trochu ostrejsi dotaz a uz pred deseti dni nebo kdy penthouse zacal jit, i v hd plus, jak mel by jit. tak pokud ti kterym nesel, muzete tez napsat ci uz vam jde a nebo to vyresili jen u mne.
napsal bych to i driv, kdyby vychodoevropani nebyli vsichni komunisticti cenzori a nedali mi tu ban, jak i na mnoho dalsich webech aby po...li. a pak se tu zastituji belosi a zapad ze je nejvyspelejsi a nejsvobodnejsi civilizace jaka tu existovala a pritom vsude mali kralove utlacuji bezduvodne jine.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

sioga, ...nedočkal odpovedi a pomoci

... ? a čo som ti potom asi tak ja radil v tom P.S. ?

satylu

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra