Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Opticum sloth combo

Když dám frekvenci s pol.horizontální, tak se motor nepohne, mašinka bootuje.Vertikálně šlape dobře.Zkouším to s dalším motorem,je to stejné.Také měním LNB.Samozřejmě na střeše ne,ale u TV.Nepomohlo ani přehrát FW.Je v záruce,je to na reklamu?Už jsem jedno téma založit,ale to jsem neznal tuto skutečnost.Díky.

rezek
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opticum sloth combo

A bez motoru jdou horizontální programy ....

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Ano,horizontální programy jdou.Bez motoru mašinka šlape,obraz dobrý..Do jara vydržím na 23°E.Točil sem 30°W-75°E,zvuk nevypadává.Abych řekl pravdu,čekal jsem na Vás,moc díky.

rezek

@Fanyn

Malá oprava,30°W-75°E jsem točil na starý mašince.Na Opticu jsem nenaladil nic.Nepřišel jsem nato že pol.horizontál nejde,asi jsem netočil Freg. vertikálně,tak jsem to sundal,mladej řekl motor kaput.Mě důchodci to nedalo a našel jsem co jsem popsal.Dík za každou radu.

rezek

To je nějaký divný...jiný opticum vyzkoušet...mně to kdysi dělal jeden sw na goldenu.. a nebo je to optiko vadné...reklamace.

Fanyn

@Fanyn

Už se nebudeme trápit,mám tu starších mašinek dost.Půjde na reklamaci.Motory jsem odzkoušel Vantágem 200,arivou 550 i 7900.Tak si myslím že jsou dobrý.Jestli můžu,dám vědět jak dopadla reklamace.Jestli vůbec řeknou co tomu bylo.Děkuji.

rezek

Měl jsem doma asi je to měsíc opticum sloth combo + ...umí hev265 atam to nedělalo...

Fanyn

@Fanyn

Tento taky umí HEVC265,návod to píše,snad to bude pravda.Zkoušel jsem pozemní anténu,bez problému načetlo a šlapalo.Dám vědět jak to bude možné.Ke koupi mě svedla cena a pozemní HEVC265.První sat. problém za 25let.

rezek

Bohužel další celkem slušný přijímač, který výrobce dojebal přítomností pouze jedné čtečky, a žádného CI slotu.
Kdyby do děj byla možnost strčit alespoň 2 karty, asi bych o něm uvažoval, a určitě nejsem sám.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra