Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tv philips 82

poridil jsem si philips tv 82 smart Fullhd ale jsem sklamany z obrazu soused ma LG redy a ma lepsi obraz jak ja tak nevim jestli jsem koupil dobre

venca263
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv philips 82

Jo a ještě redukce MPEG artefaktů. Ta je obzvláště vypráskaná v SD obraze.

konas
Registrace: 12/2014

Nemáš tam náhodou ešte nastavený tzv."obchodný mód"na ktorom v predajni predváczajú smyčku?Lebo inak sa dá TV nastaviť ako potrebuješ.Nezabudni dať aj ostrenie na 100%,aj kontrast,potom iné nastavenia.Je to len medzi ovládačom a gaučom,možno má sused špatnú ženu a preto sa ti zdá obraz na jeho TV krajší?.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Tv philips 82

Má chudák pravdu,ja som kúpil toho istého Philipsa svokrovi,babral som sa s nastavovaním asi dva dni ale ked svokor zahlásil že večer pozeral film a nedali sa rozoznať ani tváre, tak šiel naspäť do Nayky a ako nevhodný darček sme ho vymenili za Samsung s oveľa krajším obrazom.

afer
Registrace: 11/2007

Chtělo by to přesný typ, co to je za mrchu. Já tu svoji doladil do slušného obrazu, taky je to smart 100hz, s mizerným panelem (úhel pohledu). Kupoval jsem to proto, že když mi vykradou chalupu, velká škoda to nebude. ;)

konas

Tv philips 82

Moj bol tento PHILIPS 32PFT4101. Nie som žiadny profik ale tv si viem nastaviť, svju plazmu Panasonik 50st50 som si nastavoval podla nejakeho anglickeho fora a som s nou velmi spokojny. Pripojený je technisat Isio s3 spokojnosť, jednoduchost,kvalita ...Pripojeny hdd Toshiba 2.5 500gb,super nahravanie z epg. To som už odbočil, krátko ešte k tomu Philipsu ,tmave, tmave,tmave,po hocijakom nastavení to bolo vždy tmave, zopár kanalov sa dalo ako tak pozrieť ale, prepli ste inde a bum rana medzi oči, jednoducho otras.Jak to vôbec môžu predavať taky šmejd. Hľadal som pred kupou aj nejaké testy a recenzie, ale nič nebolo, bud to je novinka alebo takými šmejdmi sa nikto nezaobera.Samozrejme za malo penazí malo muziky,ale toto už prekročilo všetky medze.Varujem pred kúpou.Svokor sa už len smial, že vo filme mali všetci čierne košele.S pozdravom afer.

afer

Hledej nastavení Gamma korekce!

konas

...nastav podsvícení a vypni automatický kontrast.

konas

Tv philips 82

Aj to som menil, najprv som dal domovy mod, nastavenia obrazu, potom rozsirene a nakoniec ešte osobne, kde som menil a skušal všetko čo sa dalo ale žiadne zázraky sa nekonali.Skôr sa mi zdá že to bol nejaky chybny kus.neprirodzene farby,prepalene omaľovanky a hnusna čiernošedá farba zaliala celú obrazovku pri každej tmavšej scene.Pozrieť sa dalo iba veľmi malo kvalitnejšie natočenych filmov,nejake spravy ale staršie filmy alebo dokumenty jednoducho des.

afer

S 32PFL3517H/12 byl taky problém, chtěl jsem jim to hodit na hlavu, ale nakonec, až na ten pitomý zvuk, to má velmi slušný obraz. Jedno odpoledne jsem na tom ale strávil.Halt musíš začít od začátku, od podsvícení atd. Nakonec, máš to v záruce, tak ať se snaží servisák. Nějaká chyba tam může být. Když to připojí na NB, a práskne tam slušný setting, mělo by to fachat. Tovární nastavení spíš občas neexistuje, nebo je nepoužitelné.

konas

Tv philips 82

Dokonca som vymenil aj hdmi kabel.či to nerobí náhodou ten.Ešte by som spomenul že v balení nebol prepojovací kábel a čo ma najviac zarazilo tak ani žiadny návod,ani len ten najzákladnejši blbý jednostránkový preložený a dokonca ani pôvodný.V tv je sice e-manual a na stránke Philipsu sa dá nájsť v pdf forme užívateľsky manuál ale tak nejak som bez návodu v ruke nesvoj.A čo taký senior ktoremu nema kto poradiť a pomôcť.Holt moderná doba, nepozerá na nič iba many many many.

afer

nemozes porovnavat 32" low end philips a 50 panaka. zober si philipsa 50" tiez od rady 6501 hore aby to malo 100Hz panel, potom mozes porovnavat ....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@afer

Netruchli, mě je 69, a taky jsem to, před třemi roky, zládnul bez návodu. Fakt je ale ten,že vím co hledat, a když ne, system pokus - omyl mi nevadí. Návody se už nedávají, to co je v TV ti v základním nastavení moc nepomůže. Tady máš ten svůj návod:https://najdinavod.cz/navod-na-philips-32pft4101-12/
Je to stejné, jak ta moje mrcha. Takže začni na straně 36, a všechny jejich vylepšováky vypni, nebo nastav na minimum. Vykašli se na profily, a nastav si osobní. Začni kontrastem, máš tam i tu gama korekci-str38. Ne abys zapínal:super rozlišení, redukci šumu, dynamický kontrast,redukce MPEG artefaktů, vylepšení barev, citlivě s ostrostí-začni na minimu, vylepšení stylu apod. Všechno vyzkoušej a uvidíš, že se to nastavit dá. Neděs se, párkrát jsem si taky blbě zmáčknul DO, a začínal od začátku. Hlavně nesahej na jejich nabídku :TV na zdi-TV na podstavci. Budeš zase na začátku.

konas

Tv philips 82

To som ani nemal v umysle, to som iba poukázal na to že si viem nastaviť tv, a to čo som písal malo byť iba také varovanie pre prípadných kupcov tohto zázraku.menom Philips,lebo aj v low ende 32" uhlopriečke mžeme nájsť celkom slušne zobrazovače napriklad Samsung, LG,Panasonic a verím že aj Sony.

afer

To som ani nemal v umysle, to som iba poukázal na to že si viem nastaviť tv, a to čo som písal malo byť iba také varovanie pre prípadných kupcov tohto zázraku.menom Philips,lebo aj v low ende 32" uhlopriečke mžeme nájsť celkom slušne zobrazovače napriklad Samsung, LG,Panasonic a verím že aj Sony.

afer

for konas

Dakujem za rady, ale ako som uviedol už hore tv bola pre svokra a už sme ju vymenli za Samsung UE32K5100 pekny obraz,slušny zvuk,jednoduchosť nastavení,celkova spokojnost,

afer

for all

Dobrú noc.

afer

@afer

Jo tohle fakt nejsou TV pro běžného spotřebitele. Mám pocit, že je dělají na Ukrajině, a základní nastavení z výroby v podstatě nemají. Nechápu, proč to tady prodávají, a že nikdo ještě nezbláznil Obchodní inspekci. Je to totálně nenastavené, vylepšováky jen brutálně zhorší obraz, který, po pečlivém nastavení, není tak špatný.

konas

@konas

to mas recht, tie "zlepsovacie funkcie" selektovat a vypnut uplne, alebo na minimalnu hodnotu. Podla oci kazdeho sudruha ....... R^
Jas a pod staco pozriet parametre na webe,vsetko co je okolo 200-250 je low end a teda zodpoveda cene........drahsie a lepsie su inde.Dokonca uz pred rokmi sa tato hodnota pohybovala okolo 400-500 pri lepsich tv, tak co cakat od tejto cenovej urovne?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

TV prodávaj ty nejlevnější a lidi na to letí.
Když se v SD nabažej mazanic jdou do HD a zase kupujou
to nejlevnější.Panely a systémy , tomu nerozuměj a když
jim někdo řekne,že TV za 40000,- je lepší a kvalitní
obraz i na SD tak si myslej,že se dotyčnej zbláznil a
jinak to nebude.

dnurg
Registrace: 12/2016

@dnurg

Jasně, ale nastavení levného Phlipsu, tak jak ho doma rozbalíš, je nepoužitené pro nikoho. I ty úplné lowendy to mají alespoň občas koukatelné, ale tohle je vrchol lemplovství.Po pečlivém nastavení i to SD je přijatelné, i na téhle philipsácké mrše.

konas

@konas

Koňasi !
Individuální nastavení,žädný šetření:a je slušný obraz !Máš pravdu.P.
A s lepším obrazem u souseda máme také zkußenosti!!

ralp5
Registrace: 9/2007

@ralp5

Se sousedy to bývá potíž. Chtěl jsem sousedům na chalupě nastavit lepší obraz na HD Samsungu, ale když sveřepě trvali na propojení SCARTem, nechal jsem je jejich osudu. Rv

konas
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra