Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Tutti Frutti

Nějak nemohu najít v programu RTL NITRO tuto znovuzavedenou show. Neví někdo kdy a jak často se to bude vysílat?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tutti Frutti

Bylo to v pátek a sobotu kolem 22:00. Pak následovaly reprízy původních dílů. Takto by to mělo pokračovat i další týdny.
Nové díly nic moc, staré stále dobré. Podobné to bylo s Winnetouem a novou Pomádou. Nic nového nedosahuje kvality originálu.

https://www.parabola.cz/forum/topic-91379/

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

omar3

Nahodou ten novy Winnetoua bol dobry.Pacilo sa mi to ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

No, máš pravdu. Winnetou byl z těch tří remaků nejlepší. Byl to nový přístup. Vadila mě na něm akorát ta rozvláčnost.
Zato ta nová Pomáda byla velmi nepovedenou doslovnou kopií té původní včetně písní, oblečení, postav, prostředí...

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

tak ono se to asi neda srovnavat.at uz Pomada nebo Vinnetou.oboji jsme to sledovaly v jine dobe a z jineho uhlu.ta doba je nenavratne pryc.Pomada byla ve sve zakazane dobe pecka. nedavno jsem videl nove Psycho a taky uz to nema to sve kouzlo i presto ze to bylo celkem povedene.dnes je ba vse proste jiny pohled a bojime se spise virtualni reality 😃

jam fm
Registrace: 10/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra