Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

vu+ solo 4k problem skin

Ahoj mám problém s vu+ solo 4k po instalaci jakéhokoliv image jede, v okamžiku, když změním skin i předinstlovaný se dostane do smyčky restartů. Zkoušel jsem tovární image i vti 9-11. Nezná někdo řešení jak z toho ven (mimo neměnit skin). Díky

markriz
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu+ solo 4k problem skin

ve slozce /media/hdd se tvori crashlog je dobre si precist proc se to deje

chocholos
Registrace: 11/2007

crashlog mám ale popravdě se v něm nevyznám můžu poslat

markriz

dej to nekam na net a sem odkaz nebo si mne najdi na ab (chocholousek) a dej mi to do sz

chocholos
Registrace: 11/2007

Daj si tam Image OpenPLi 4 pre tvoj STB a stiahni v pluginoch Skín "METRIX",mám stým dobré skúsenosti.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Aj ja mám nainštalovanú OpenPli4 a som spokojný.Osvedčila sa mi už vo et-4OOO a tak som ju dal aj do VU+4k.Na najnovšej VTI mi blbol Oscam a nešlo dobre zdieľanie.Ale rád experimentujem a určite sa s VTI ešte pohrám a prídem tomu na kobylku :)

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

pánové ve VTI 11.1 jde vše bez problémů, dle mého názoru je to, ať se vám to líbí, nebo ne, stále jedno z nejlepších image, záleží vždy na vlastním nastavení a vyladění a také na použití správné verze image pro konkrétní přijímač

fergus
Registrace: 12/2007

je to nějaké divné protože i po instalaci nového image original zkoušel jsem dva poslední i VTI 11.0.1 pokud změním i na skin který je předinstalovaný enigma spadne do kolotoče restartů.

markriz

@markriz

je to opravdu divné, mám osobně vyzkoušeno na Vu+solo4k, i různé image a vše v pořádku, zůstal jsem na VTI 11.0.1, vše funguje jak má, i různé skiny jsem zkoušel.Zkus ještě před instalací a po instalaci provést tovární nastavení a potom to zkoušej upravovat k obrazu svému.

fergus
Registrace: 12/2007

Už ti to tu psali vícekrát přejdi na OpenPli, image je funkční, bezproblémový, VTI je přeplácaný blbostma a tím pádem má téměř dvojnásobnou velikost oproti ostatním a také příliš mnoho možností způsobuje velké problémy.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jednou se mi to stalo také. Dal jsem tovární nastavení a při nastartování základního image jsem přes ftp vymazal všechny pluginy z adresáře :usr-lib-enigma2-python-Plugins pak jsem VU+ vypnul a nahrál nové image. Asi tam zůstalo něco stále zapsané.

nemo
Registrace: 10/2004

ok Díky za radu vyskouším to. už jsem se lekl že jsem jediný co má tento problém

markriz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra