![]() |
|
DIGI Sport 1HD bitrateDobrý den, pred chvíľou som spozoroval, že bitrate sa pohybuje miestami okolo 10000 kb/s. Obraz sa mi zdal nejaký ostrejší tak som to zmeral a čuduj sa svete![]() Zdá sa, že trochu na tom popracovali ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: DIGI Sport 1HD bitrateTaková situace již nastala. Je jedno, na jakém programu PL běží, je hrozné všude stejně. Všechny ostatní ligy jsou výborné na DS1. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@kuco3Nemusíš na nic čekat.Nejhorší kvalita obrazu z PL bude na 100% na DS1HD.Je to už mnohokrát ověřená skutečnost-bohužel s tím obrazem někdo něco zbabrává a kdo to asi muže být?Provozovatel- nebo kdo vlastně?Ale někdo to bude.Už jenom reakce na FB na muj dotaz byla velmi podivná kdy se vyjádřila ohledně možných ruzných rozlišení při PP z PL.Nějak jsem to vubec nechápal a slečna mne jaksi vymetla jako nežádoucího a neustálého stěžovatele.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |