![]() |
|
vu ultimo 4kdobry den mam problem s timto satelitem pripada mi hrozne pomaly kdyz se pripojuji k siti napriklad czsk nebo mediaportal hrozne dlouho nacita mam i jiny prijimac xtrend 8500 a ten je trikrat rychlejsi firmvare mam vti 11.0 skin atile nema nekdo tento sat rad bych si o nem popovidal je mi jasne ze je to novinka ale pri jeho hardveru mi to je divne |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: vu ultimo 4kBohužel ho nemám a tak jenom "kafru", já vím, že už je to otrepané, ale vyzkoušel bych tam dám jiný image, třeba openATV, odinstaluj hovadiny a pomalu přidávej pluginy, o které máš zájem. U toho stroje by to mělo jen tak lítat /měl jsem doma 10000-ku a ta teda lítala/, na druhou stranu je na trhu jenom velmi krátce, takže se doladuje "za pochodu", ARM je zase něco jiného...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: vu ultimo 4kJá zase nerozumím tomu, že si někdo kupuje satelitní přijímač a potom ho používá jako PC. Vyhozené peníze a ještě problémy. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
pipiJá mám zase pocit, že si trochu vedle, jak jsi na to přišel, tady nikdo nic takového netvrdí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
pipiTak jo, ted jsem to přečetl ještě jednou, tak se omlouvám, ale píše "například...", určitě to nepoužívá hlavně na to, jenom ho štve, že je to pomalé...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
vu ultimo 4k (# 297)má 1G lan(samozřejmě i wifi) a určitě pomalý není, já jsem zase velice spokojený, na všem co popisuješ mě funguje super a to systémem teď a okamžitě, žádné dlouhé načítání, vše rychlé a svižné, včetně stahování atd.(mám také poslední VTI 11.0.1). Záleží na tom také, zda se připojuješ přes lan nebo wifi 2,4Mhz nebo 5mhz. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: vu ultimo 4kpripojuji se pres lan s obema satelity stejne VTI mam stejne jako fergus a xtrend je rychlejsi |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@brumlaHold chlapec, chyba bude u Teba...Nahraj tam znovu čisté image VTI 11.0.1, nastav si to poriadne a musí to šlapat bez problémov. Ktovie ako to máš nakonfigurovane a teraz nevieš kde je chyba keďže si určite začiatočník. Pohraj sa z tým po nahratí čistého image, aspoň sa to naučíš ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@brumlaVlastním od včera také vu ultimo 4k s image VTI.11.0.1 a mám úplně stejný problém s rychlostí pokud se připojuji na síť (czsk, kodi, hbbtv,..). Můj starý xtrend 9500 je daleko rychlejší. Nepřišli jste kde byla chyba??? |
mamian
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@mamianzkontroluj nastavení sítě (i router),včetně nastavení serverů DNS.Maká to vše přes Lan velmi dobře. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
![]() |