Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

vu ultimo 4k

dobry den mam problem s timto satelitem pripada mi hrozne pomaly kdyz se pripojuji k siti napriklad czsk nebo mediaportal hrozne dlouho nacita mam i jiny prijimac xtrend 8500 a ten je trikrat rychlejsi firmvare mam vti 11.0 skin atile nema nekdo tento sat rad bych si o nem popovidal je mi jasne ze je to novinka ale pri jeho hardveru mi to je divne

brumla
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vu ultimo 4k

Bohužel ho nemám a tak jenom "kafru", já vím, že už je to otrepané, ale vyzkoušel bych tam dám jiný image, třeba openATV, odinstaluj hovadiny a pomalu přidávej pluginy, o které máš zájem. U toho stroje by to mělo jen tak lítat /měl jsem doma 10000-ku a ta teda lítala/, na druhou stranu je na trhu jenom velmi krátce, takže se doladuje "za pochodu", ARM je zase něco jiného...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Já zase nerozumím tomu, že si někdo kupuje satelitní přijímač a potom ho používá jako PC. Vyhozené peníze a ještě problémy.

pipiviki
Registrace: 12/2006

pipi

Já mám zase pocit, že si trochu vedle, jak jsi na to přišel, tady nikdo nic takového netvrdí...

tukan

pipi

Tak jo, ted jsem to přečetl ještě jednou, tak se omlouvám, ale píše "například...", určitě to nepoužívá hlavně na to, jenom ho štve, že je to pomalé...

tukan

vu ultimo 4k (# 297)

má 1G lan(samozřejmě i wifi) a určitě pomalý není, já jsem zase velice spokojený, na všem co popisuješ mě funguje super a to systémem teď a okamžitě, žádné dlouhé načítání, vše rychlé a svižné, včetně stahování atd.(mám také poslední VTI 11.0.1). Záleží na tom také, zda se připojuješ přes lan nebo wifi 2,4Mhz nebo 5mhz.

fergus
Registrace: 12/2007

pripojuji se pres lan s obema satelity stejne VTI mam stejne jako fergus a xtrend je rychlejsi

brumla
Registrace: 3/2006

@brumla

Hold chlapec, chyba bude u Teba...
Nahraj tam znovu čisté image VTI 11.0.1, nastav si to poriadne a musí to šlapat bez problémov.
Ktovie ako to máš nakonfigurovane a teraz nevieš kde je chyba keďže si určite začiatočník. Pohraj sa z tým po nahratí čistého image, aspoň sa to naučíš R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@brumla

Vlastním od včera také vu ultimo 4k s image VTI.11.0.1 a mám úplně stejný problém s rychlostí pokud se připojuji na síť (czsk, kodi, hbbtv,..). Můj starý xtrend 9500 je daleko rychlejší. Nepřišli jste kde byla chyba???

mamian
Registrace: 10/2007

@mamian

zkontroluj nastavení sítě (i router),včetně nastavení serverů DNS.Maká to vše přes Lan velmi dobře.

fergus
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra