![]() |
|
ARIVA 4K COMBOZdravím, mám problém s inštaláciou interného HDD do príjmača. Disk je WD 500 GB, formátovaný NTFS. Príjmač ho vôbec nedokáže detekovať. V čom môže byť problém ? Ďakujem |
storm100
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
pierrePřemýšlíš, jak bys ušetřil?...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
petreod STB za 120eur, nemozes ocakavat trebars viactunerove vu-cko...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
matino300Takže tvoja recenzia otvoril oči novým záujemcom. Radšej tie peniaze investovať zmysluplnejsie, čo čítam aj v iných diskusiách.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: ARIVA 4K COMBOnahravat muzes pouze 1 kanal ,ktery musis taky sledovat ,VCR nahravka je FTA,4K obraz je OK,HD je v rych. dynamickych scenach rozmazane ,titulky na TA3 poskakuji ,SD pro mne nepozeratelne ,magio go slabe ,hbo go jenom pres wi-fi a obraz nejaky pruzkovany , proste neni ako z NB do TV pres hdmi ...ale cene to zdpovida jak pisou .ja mnel 200hd 3 kusy ...a kazdy jel nejak jinak ,nehal sem si 1 co byl nejlepsi a pocitam ze pri 4k combo to je stejny , kus od kusu dreambox ,VU+uno4K mnel nejhezci obraz ,prirozeny,plynuly proste OK ,jenom cenou 3 x drahsi ...nebudu se hadat o kvalite obrazu ,kazdy ma svuj vkus a pozadavky, na forach cekali tez o hodne vice,ciste sklamani ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: ARIVA 4K COMBODreambox DM900 Ultra HD 4K to je asi riešenie . Radšej si máličko doplatiť a keď mám skúsenosti s DM nie je čo riešiť. Dik.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
moja malickostkupi kvalinejsiu masinku na 4k UHD tv, vtedy ked bude ponuka tv stanic na orbite v normalnom pocte so stabilnym vysielanim. mne napriklad na zakladny prieskum orbitalnych 4K uhd tv satnic, ariva bohato dostacuje. nakoniec ako multimedialne centrum s ponukou kodi, ariva je dobra masinka za tie prachy. pochopitelne kazdy drzgros bude sklamany, ak ocakava za peniaze nakupnej hodnoty DACIE, MERCEDES...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: ARIVA 4K COMBONo práve . Radšej si doplatim na ten mercedes. A kodi vie aj DM a nie len to.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
@matino300na akej arive si testoval rozmazany ryhovany obraz HDtv, s akym oznacenim softu? pretoze doma podobne spravanie arivy UHD 4K combo, nepozorujem. akesi nahravky HD tv a SD tv touto masinkou som zavesil na youtube...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
tukano mě nejde,já si na slušný přijímač vydělám,jde o moje zákazníky kolenovrty,abych byl v obraze,kdyby na mě vybafli s tímto "přijímačem"" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
bohus31no já měl VU sola za 100éček a nahrávají i 6 programů naráz z jedné polarizace a pásma |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpreco miesas hrusky s jablkami? opytaj sa sam seba, ako si na tebou zmienenom STB prijimal UHD tv...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31nemiešam nič,o UHD mě vůbec nejde |
pierrepetr
![]() |
|
@NaaalimTo se pleteš , Dreambox nikdy nepodporoval Kodi |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: ARIVA 4K COMBOSuper sa tato tema odklonila od otazky. Chem iba informovat, ze disk uz funguje, musele som ho iba spravne sformatovat v pc. |
storm100
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@pierrepetrked ti nejde o format4K v rozliseni UHD, tak preco pises o HDtv STB v teme o 4K?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |