![]() |
|
Satelitní přijímač pro i streamování do sítěPoradí mi někdo DVB-S přijímač, kterým by bylo možné i streamovat do vlastní sítě ? Potřebuji VH-Classic v Ipadu. Dík. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač pro i streamování do sí...Kterykolik linuxovy sat. s enigmou, potom treba amiko alien 2, arivy myslim umi streamovat taky, ab cryptoboxy myslim taky... je jich celkem dost. hlavne ne skylink ready![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač pro i streamování do sí...Jen něco k Arivám - Arivy řady 200,202,203 neumí streamovat do vlastní sítě.Streamovat lze videa třeba z notebooku z VLC(!) do těchto Ariv.Stream je pak dostupný ve funkci My IPTV(s patřičným firmware). |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzya co A 103,taky jen z Pc do ní,dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač pro i streamování do sí...Ano- A103 taky - nechtěl jsem všechny Arivy vyjmenovávat,proto je vždy uvedena jen ta řada. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač pro i streamování do sí...Napriklad lacny Coolstream link dvbs2.Dokaze streamovat kanaly aj cez dlna. Sice by to mali dokazat aj linuxy s enigmou cez mediatomb, ale neskusal som. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KasrProsím Tě promin, já to nechápu, jde streamovat kanály i bez dlna?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |