Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

služba Lepší.TV

Zdravím,
někdo nějaká zkušenost? Mám to objednané a rozhodnutí bylo docela impulzivní, tak jsem zvědavý co jsem to vůbec koupil :))

Hašek78
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: služba Lepší.TV

Nemají ani programy Novy v HD, u Primy je v HD pouze hlavní stanice a celá nabídka je jakási pofidérní, škoda peněz, radši bych si dal za ty prachy pivo.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

https://www.parabola.cz/forum/topic-91239/

jožko
Registrace: 7/2016

RE:Lepší Tv

Přesně nabídka stanic je tragická.. nechtěl bych..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

1 prispevek, nebude to nahodou takova malickata reklamicka? Zaznamenal jsem hodne obdobne prispevky i na ruznych forech ;) Inu, za me sluzba naprosto zbytecna, nemaji nijak zavratnou nabidku premiovych kanalu (at uz sport nebo jinych) a cena taky nic moc... Konkurence ma lepsi sluzby :)))

MartinP
Registrace: 8/2016

No skladba kanalu zatim neni moc oslniva, na druhou stranu zpetne zhlednuti 7 dni a pro kanaly CT, Novy, Barrandova a RTVS dokonce 30 dni! Navic neomezene nahravani a moznost si stahnout nahrany porad do PC.

esquire
Registrace: 7/2008

Souhlasím že nabízené kanály zatím nejsou nějak extra, ale zas na druhou stranu už teď jich mají několik, které konkurence nabízí jako prémiové za docela tučný příplatek. Na netu jsem dokonce četl i názory novinářů, kteří je řadí před O2, což už mi přijde jako obrovský úspěch za tak krátkou dobu fungování. Uvidíme časem.

Hašek78
Registrace: 1/2017

jasne, jasne :D :)) Tak si bez tu reklamu delat jinam, presto vasi sluzbe preju hodne stesti... :laughing:

MartinP
Registrace: 8/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra