Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

DM 525 hd ATV

Vážení,dnes mi dorazil dm525 t2/c,nahraná enigma2 ATV,zatím mám jen jediný problém,po zasunutí modulu UPC jede jen dvb-t,v nabídce dvb-c není upc czech,je tám celá evropa+austrálie,má někdo zkušenost-plugin?,je tam polsko/bez upc/to ještě projedu,u satu jsem měl openpli4-zatím si zvykám,ovšem z jednoho jsem nadšen-obraz,na plazmě je i sd v pohodě,ale z DM je jakoby vyhlazený,za každou připomínku děkuji! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 525 hd ATV

Koukni na stránky upc...mají tam mít frekvenci na ruční ladění..cca 175.5.. a zkus to s ní...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak 170,5 Mhz.... http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ted to neber jako kritiku, ale zdá se mi to zbytečně "dobrý stroj" /H.265/ pro kabel UPC, hlavně že jsi spokojený, na ničem jiným nezáleží a to myslím úpřimně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tukan

O upc jde sice taky,ale hlavní je t2 hevc,bude u něj ruční přepínač ,kvuli dvb-t polákům ap.,manželka-pvr,neboj už umím sroj těchto param.využít,uvažoval jsem o mutantu hd51 s vyměn.tunerama? :lookaround:
Fanyn díky,vyzkouším!

spyko

Myslím, že jsi dobře udělal, na dlouhou dobu bude klid v rodině...

tukan

a co takto prepnut v menu tuner z DVB-T na DVB-C ?

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

enosat

R^ :laughing:

Robo X
Registrace: 9/2016

A pokud máš tento CAM https://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul-kabelovy/smit-conax-chipset-pairing-cam-ci.htm ani ti to hrát nebude, starší nepárovaný ano.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Pánové, nedělejte z něho "somára", dnes ho dostal, tak se potřebuje zorientovat, copak jsi nepamatujete svoje začátky? Dejte mu čas...

tukan

Enosat

Je to dvojtuner a jde dát auto pro přeladění,automat.se přepne na signal,figl bude v modulu,signal dvb-t prochází bez narušení,dvb-c signál ukazuje,naladí ale nedekoduje,smit conax-takže zkusím jiný+přejedu ty nastavení/evropské/,nemám doma vše šlo ze satem,zůstal jen matrix,ještě si s tím pohraji,jenže až v noci,manželka je "nadšena" mým laděním! :O :)))

spyko

spyko

Takže Ty jsi skončil úplně se satem? No páni, já myslel, že je to combi...

tukan

Tukan

Jo,sat je už komplet od června min.roku v Ostravě,přešel jsem na multimedium a čekal na stroj s dvb-t2/c hevc,neb mi dali kabel.tv k internetu,poslouchat pindy realitky po zateplení už mě taky nebavilo,ikdyž jsem měl přesně vše podle nich,ovšem mít doma 3x signály je už rozežranost,ale mám stroj z enigmou takže doufám,že i zde na parabole mohu být k něčemu platný! :8)

spyko

Su v DVB-C aj nejake nekodovane ? Tie idu ok pri prepinani s nejakymi DVB-T ?

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

Enosat

Mám propojeno přes DM,tzn.hdmi i vstup do tv tuneru,pokud vytáhnu modul nejede nic,modul v slotu jede vše,ale zatím jen dvb-t,tzv.kanaly kodované ne,jen celý základ,z dvb-c se zatím potýkám,hrát si budu až po 22h.-manželka a serial,lozit z celým ancáblem na druhou tv-ani bohovi. :8)

spyko

u nas na slovensku ma v DVB-C UPC aj nekodovane kanaly , takze sa da lahko overit bez ako je to s prepinanin modov, bohuzial vsak nemam dvojtuner na pozemak (takze u mna bud len T alebo len C)

EnoSat

v kabelu upc by melo jit kazdopadne par ceskych i bez stb jen kabel primo ze zasuvky do tv. a pak cesky zaklad ale to nejspis uz pres ten prijimac.nemam to vyzkouseny.az mozna zitra.

jam fm
Registrace: 10/2016

Něco jede,nevím kolik,ale jen SD,HD jsem neviděl,jenže jsem to neprojel celé,nechávám to na pozní noc. :8)

spyko

a je nejaka teoreticka moznost pres to DM odkodovat celou nabidku upc ? jen se ptam. 😀

jam fm

Nejenom teoretická,i praktická-zaplatit,otázka druhá jak to zprovoznit-je možné ,že to nepujde,no dáme tomu čas a uvidíme! :lookaround:

spyko

no to jsem zrovna nemel na mysli.😃 myslim nejak pres net.bez ucasti upc.😃

jam fm

@spyko

tak uz ti to jede ?
ted jsem to zkusil.naprimo zasuvka-tv jede par ceskych.pres DM pak jede nejakej zaklad asi klasik ceske+slovenske.tak to tam asi necham.
jen jsem to prepnul z T na C a pak uz to naladilo samo.ale ten obraz teda.hruza.horsi nez pozemak. 😀
no pokud by mi jela kompletni nabidka tak se to asi da vyuzit. 😀

jam fm

jam fm

Ano už to jede,za boha to nechtělo naskočit,už jsem myslel,že tuner,vyhodil jsem kabel a dal pozemák-naskočilo,přehodil a všechno se načetlo i v DVB-C,mám balíček darwin+dárek filmboxy,modul je v přístroji a dekoduje,na přímo jede celý základ v dvb-t,loopout funguje,paráda,jen už jsem neměl nervy na favority,to udělám dnes v noci! :8)

spyko

tak dnes novinka.uz mi ty slovensky a vsechny hd zrusily.pecka.trvalo to aai 6dnu.no ta STV2 by se obcas hodila.ale jinak nic. 😀

jam fm

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra