, sekce: Kabelová televize |
|
DM 525HD openatvVážení,ještě malá prosba,v openatv 5.x nemohu najít favority,přesněji nepřidělím tlačítko u DM,XTREND měl samostat.tlač.openpli4 je jiná jak openatv,no a u toho hned i přesun,jinak už to mám zmáklé,bude i pokus zesitovat s multimediem,za každou radu děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 931 |
|
|
RE: DM 525HD openatvco myslis presne?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: DM 525HD openatvak myslis favoritne skupiny alebo oblubene tak priamo na dialkovem ovladaci lave spodne tlacidlo tv,v menu nastaveniach sa to da zmenit |
MARCADOR
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 24 |
|
|
RE: DM 525HD openatvDoporučuji Ti podívat se na svou IP adresu - menu-nastavení-systém-sít-nastavení zařízení/adaptéru, tu potom zadat do prohlížeče a vyjede Ti Webif-kde najdeš "nastavení", ve kterém si přejdi všechny položky. Jde tam nastavit všechny věci, které požaduješ. V klidu si všechno vyzkoušej, když nebudeš vědět, ozvi se...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 179 |
|
|
RE: DM 525HD openatvU VU+ na OpenATV je pro favoritní skupiny tlačítko TV, tak ho prubni.VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: DM 525HD openatvPodle toho co tu píše a psal uživatel spyko si myslím, že linux je nad jeho síly. Prodal satelitního Xtrenda a koupil jinej s tím, že si myslel, že to s kabelem bude jiný kafe, ale ono je to furt stejný!Nejprv si udělej iniciaci modulu pokud to nepůjde, nainstaluj enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_1.0r1_mips32el.ipk. Xtrend mi prošel rukama taky a na DO není žádný tlačítko na fav. skupiny, to si musíš namapovat podle svých potřeb. U každý enigmy je to trochu odlišnější. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
|
|
hogofogo11Nezmatkuj ty sílo,děkuji za pomoc Kopo,už to vše pálí jak o život,oba tunery v poho,chystám se na přídavný tuner Venus-pro sdílení s multimediem,bude to na dýl ,v 60 už přecejen mozek pracuje pomaleji,děkuji všem!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
@spykoNo makej,za 15 let to bude horší |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 547 |
|
|
spykoTaky se Ti už někdy stává, že máš v ruce dálkové a najednou nevíš, jestli jsi ho právě "zapnul", nebo ho jdeš "vypnout"?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 179 |
|
|
RE: DM 525HD openatvAbych se přiznal,občas už nevím co jsem zapnul,ale snažím se na to co nejrychleji přijít,např.absolutní neznámá je automat.pračka!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
RE: DM 525HD openatvNo já mám o 10 víc než Spyko,ale občas si na něco vzpomenu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 146 |
|
|
RE: DM 525HD openatvno ale nejhorsi je kdyz s tim dalkovym chces volat manzelce 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
RE: DM 525HD openatvNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|