Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

DM 525HD openatv

Vážení,ještě malá prosba,v openatv 5.x nemohu najít favority,přesněji nepřidělím tlačítko u DM,XTREND měl samostat.tlač.openpli4 je jiná jak openatv,no a u toho hned i přesun,jinak už to mám zmáklé,bude i pokus zesitovat s multimediem,za každou radu děkuji! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 525HD openatv

co myslis presne?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ak myslis favoritne skupiny alebo oblubene tak priamo na dialkovem ovladaci lave spodne tlacidlo tv,v menu nastaveniach sa to da zmenit

MARCADOR
Registrace: 5/2008

Doporučuji Ti podívat se na svou IP adresu - menu-nastavení-systém-sít-nastavení zařízení/adaptéru, tu potom zadat do prohlížeče a vyjede Ti Webif-kde najdeš "nastavení", ve kterém si přejdi všechny položky. Jde tam nastavit všechny věci, které požaduješ. V klidu si všechno vyzkoušej, když nebudeš vědět, ozvi se...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

U VU+ na OpenATV je pro favoritní skupiny tlačítko TV, tak ho prubni.

VU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2

Kopo
Registrace: 5/2006

Podle toho co tu píše a psal uživatel spyko si myslím, že linux je nad jeho síly. Prodal satelitního Xtrenda a koupil jinej s tím, že si myslel, že to s kabelem bude jiný kafe, ale ono je to furt stejný!
Nejprv si udělej iniciaci modulu pokud to nepůjde, nainstaluj enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_1.0r1_mips32el.ipk.
Xtrend mi prošel rukama taky a na DO není žádný tlačítko na fav. skupiny, to si musíš namapovat podle svých potřeb. U každý enigmy je to trochu odlišnější.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

hogofogo11

Nezmatkuj ty sílo,děkuji za pomoc Kopo,už to vše pálí jak o život,oba tunery v poho,chystám se na přídavný tuner Venus-pro sdílení s multimediem,bude to na dýl ,v 60 už přecejen mozek pracuje pomaleji,děkuji všem! :8)

spyko

@spyko

No makej,za 15 let to bude horší

korkoran
Registrace: 10/2006

spyko

Taky se Ti už někdy stává, že máš v ruce dálkové a najednou nevíš, jestli jsi ho právě "zapnul", nebo ho jdeš "vypnout"? :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Abych se přiznal,občas už nevím co jsem zapnul,ale snažím se na to co nejrychleji přijít,např.absolutní neznámá je automat.pračka! :O

spyko

No já mám o 10 víc než Spyko,ale občas si na něco vzpomenu. :laughing:

jjery
Registrace: 12/2012

no ale nejhorsi je kdyz s tim dalkovym chces volat manzelce 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

R^ :laughing:

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra