![]() |
|
TV na androidu....cus...je uz v prodeji nejaka kvalitni tv android v prodeji.....mate nejake zkusenosti....dik |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@konaspřesně tak.Pokud chci opravdu kvalitu tak si musím připlatit a nejen zdaleka u TV.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboKdysi jsem vysolil za Sharpa 40LE700 Aquos, full led, 25 kolíků, a už 8 let běží v pohodě, přežil i zásah blesku, do našeho paneláku, jen se vypnul a rozblikala se červená ledka. Po restartu dodnes v pohodě, což se nedá říci o Arivě 202E, která to nepřežila. Dodnes těch peněz za Sharpa nelituju.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasNo já před také hodně lety FHD Sharp-LC 42XL2E pro změnu pomalu 60 kolíku a dodnes bez jediné opravy hraje ještě na chalupě.A to byla v té době až druhá nejvyšší řada.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboJá jsem, bohužel, limitovanej max úhlopříčkou 43", takže pro mě kvalitní TV v tomhle rozměru, vychází jen nová SONY BRAVIA KD-43XD8305B. |
konas
![]() |
|
@konasPřesně o této TV uvažuji koupit pro syna k PS4 Pro.I když s hrama pro plné využití obou přístroju je to zatím dost špatné.Jinak tato TV je velmi kvalitní.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboNo není potřeba zatracovat CCFL podsvícení. Používají ho dodnes profi video monitory, za nesmyslné ceny, protože dlouho trvalo LED podsvícení, než zvládlo přesné podání barev, potřebné třeba do střižny, nebo na pracoviště s grafikou. Taky na něm šlo nastavit podání barev, stejné, jako u CRT monitorů, což pro LED byla práce na delší dobu. Samozřejmě s příslušný měřákem. |
konas
![]() |
|
TV android k ničemu,je v každé androidí tv. Není to totiž telefon a většina aplikací tam nefunguje a nejde nahrát. Když už mít android v TV, tak např. v přes evolve tv, tam jde vše.Sharp už televize nevyrábí. Značku Sharp licenčně pro TV používá čínská Hisense a Blaupunkt, resp. slovenská firma UMC. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@tvmanŠkoda, můj starý Sharp je ještě originál Japonec s japonským panelem a kvalitními součáskami, ještě než převedli výrobu panelů Aquos do Polska.![]() |
konas
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |