![]() |
|
Skylink kontra DIGIZdravím, může mi někdo objektivně popsat kvalitu HD rozlišení Skylink / DIGI TV? |
Pavelxx
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 6 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@PavelxxNo hlavně jich má Digi asi o 2 třetiny mín. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIA ještě s úvazkama, což soudnej člověk nemůže dobrovolně podstoupit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIK tématu by něco nebylo? Vždyť je nějaká stránka, kde se dají porovnat jednotlivé datové toky...Mimo jiné. Jen ji nemám v záložkách, tak neporadím. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@BOBSENAno, protoze ostatni diky bohu necpou do svych nabidek takove reklamni a nelokalizovane odpady jako Skylink.![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIPrávě ty odpady ale mají největší sledovanost, ne nějací nagelovaní čutálisti :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@xTomikAno máš pravdu. Ostatní tam necpou ani co mají. Na satu je Skylink jasná volba. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@DVBT1Každý si musí najít sám, co mu vyhovuje. Já mám teď Skylink základní balíček, a jako fotbalový fanda Digi sport+. Kvalita HD je podle mne prakticky stejná. |
stapes
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
@stapesPoldaSVidím že jsi opět nezklamal a co příspěvek to opět perlička. 1.) "A ještě s úvazkama, což soudnej člověk nemůže dobrovolně podstoupit." Pokud budu mít dobrou programovou nabídku včetně ceny a vyhovujících stanic, tak nevidím jediný důvod abych se zavázal na 12 nebo 24 měsíců! 2.) "Právě ty odpady ale mají největší sledovanost, ne nějací nagelovaní čutálisti :D" To myslíš ty capiny většinou nelokalizované pro CZ a SK trh tohoto typu: E! Entertainment, DOKUBOX, Outdoor Channel, Nautical HD, EDGE, FIGHTBOX, esports HD, the QQYOU a podobně? Děkuji, opravdu o toto nemám zájem ani kdyby mě za sledování těchto stanic operátor ještě platil a ne já jemu. O dalších capinách které jsou v seznamu jeho nabídky a webu jako jsou stanice TV Regina, TV 8 a podobně se raději nebudu ani zmiňovat. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGI99,99 % procent uživatelů u této diskuse je opět neobjektivních a opět vyzdvihují jen Skylink i když jeho programová skladba není také optimální.Jediná výjimka je tady uživatel "stapes", který je tu jediný objektivní a ne tak zaujatý jak všichni ostatní u tohoto tématu. |
risposta
![]() |
|
@BOBSENBOBSENHlavně že samotný Skylink nemá 46 stanic v mazanicích v SD kvalitě MPEG 4, že? SD mazanice je pořád mazanice a je úplně jedno u jakého operátora! |
risposta
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIBOBSENPochopitelně 46 SD mazanic co je jen u Pay nebídky bez toho co je pro balíček DIGITAL. |
risposta
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIMám freeSat HD+ a k tomu Skylink základ a naprostá spokojenost.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIU Skylinku jsem několik let naprosto spokojen a nebyl by důvod od něj odejít, ale.. Asi 80% mého stráveného času u TV je tenis a ten bude vysílat bohužel DIGISPORT, takže přejít k DIGI je pro mě nutnost. Skylink má více HD, ale ty Barrandovy, Primy, E-sports, TV8 a další v HD jsou pro mě naprosto bezcenné zboží. |
Pavelxx
![]() |
|
@stapesTo máš na dva satelity, nebo talíř s motorkem? |
Pavelxx
![]() |
|
rispostaDěkujeme za obšírné ponaučení. Bohužel nejvíce zaujatý jsi právě Ty.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIneužilAž po tobě zakomplexovaný soudruhu. |
risposta
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIneuzilTy jsi tu opravdu chyběl a už jsem čekal kdy se tu objevíš a když začneš zase vyrypovat. Něco k tématu místo rýpání by nebylo. Víš co běž se čumět třeba na E! Entertainment nebo jinou podobnou capinu a dej laskavě pokoj. |
risposta
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIPre nás čo sledujeme šport je už dávno Skylink nezaujímavá platforma môže tam mať aj 100 HD všetko čo je trošku atraktívne zo športu mu chýba.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIProsím o odstranění příspěvku,tady se to zase hádá a ničemu se jako vždy nedobereme,z paraboly se začíná stávat fraška. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIZas vyhazuje dalšího diskutujícího.Pan objektivníDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@rispostaa neco k tematu by nebylo? Puvodni dotaz byl, jaka je kvalita HD u Skylinku a DIGI, takze misto vytvareni rozbroju a utoku bys mohl tedy nezaujate a objektivne zhodnotit tu kvalitu, ne? |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIhttp://www.digitalbitrate.com/dtv.php?liste=1&live=64&lang=fr&mux=11977 po kolikáte to tady budu dávat... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIMartinPTo řekni v prvé řadě expertům "PoldaS" s "BOBSEN" kteří s tím začali a také "neuzil" který vždy rád svým rýpáním přikládá pod oheň a nikdy nic k vlastně nesdělí. Ani jedna platforma není na 100% a každá má svoje ale to někteří Skylinisti až do roztrhání těla bohužel nikdy nepochopí. |
risposta
![]() |
|
@FanynTa tabulka je sice na jednu stranu dobra na porovnani opravdu faktickeho bitratu, ale nic moc jeste nemusi hovorit o realne vypadajicim obrazu HD, coz zrovna u Digi muze byt zasadni problem (viz vecne stezovani si na DIGI Sport 1 HD, prestoze bitrate je ok). Nebo jinej priklad. Vem si treba nedavno bitrate Prima COOL HD na Skylinku behem Hvezdne brany, serial starej 18 let, obraz vazne strasne mizernej, ale bitrate 16MB/s. Takze tabulka sice pekna, rika nam na jednu stranu objektivni data, ale k cemu jsou, kdyz obraz v realu vypada jinak. |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIMartinPA nyní řekni co řekl k tématu "neuzil", kterého tu vlastně obhajuješ |
risposta
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |