![]() |
|
Skylink kontra DIGIZdravím, může mi někdo objektivně popsat kvalitu HD rozlišení Skylink / DIGI TV? |
Pavelxx
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@Pavelxxno pokud ti jde o sport tak je to jasny.Digi.a pokud ti jde o kvalitu a sport tak si dej nc+. skylink ma horsi hd ct nez nemecke sd tam bych to neresil.a digi jsem v posledni dobe nevidel. objektivne ti to asi nikdo neda. 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIMartinPHlavně že to objektivně zhodnotili uživatelé "PoldaS" s "BOBSEN", že? Já Digi nemám, jen co jsem to viděl jak jsem to jednomu seskládával v oblíbených a proto nehodnotím. Tito dva experti ale asi mají obě platformy, když tak pěkně začali a tak skvěle zhodnotili, že? |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@jam fmO te kvalite CT bych polemizoval, za prve mi neprijde spatna ani bitratem (na skylinku je mnoho horsich HD), ani subjektivnim vnimanim kvality obrazu (opominu-li SD prenosy nekterych sportu, ktere proste uz v SD jsou od CT, jelikoz pouziva SD prenosove vozy), navic Skylink vysila jen to, co CT sama na orbit posila (viz ten nedavnej tendr) |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPto ze jsou tam i horsi HD to je pravda napr STV HD a o tech komercnich ani nema smysl mluvit.samozrejme ten subjektivni pohled je vzdy individualni a objektivni ve smyslu masina+tv.dokud to sam nevyzkousi neuvidi co mu vyhovuje. 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGITak já se také hlásím: Mám Skylink základ kvůli českým HD programům a stejně jako tazatel DIGI kvůli tenisu (2 paraboly). Lepší je ale slovenská DIGI SK, která kromě ATP nabízí i WTA tenis a tím mám vše :-)K porovnání kvality: ČT raději na Skylinku, ostatní (i sportovní) jsou myslím srovnatelné se Skylinkem. Jen pozor: při vlastním přijímači musí na DIGI fungovat AAC zvuk. Navíc mám na Technisat ISIO STC problém s ČT1 HD, u kterého na DIGI na všech Technisatech ISIO nefungujew zvuk (údajně chyba, snad to někdy vyřeší). |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DIGIKluci nehádejte se většinou je to skoro stejné.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
R: Skylink kontra DigiTo že někteří nemůžou unést vázanost Digi, tak se tady snaží jen zviditelnit. Skutečnost je však ta, co chce zákazník sledovat. Zda-li ho zajímá sport tak není nic lepšího než Digi. Na jiné programy je lepší Skylink.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Skylink kontra DigiJsem trošku náročnější, proto využívám Skylink i Digi, samozřejmě v jednom přijímači![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakHaha ja mám 3 karty v jednom prijímači, tak som 1,5x náročnejší?![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterksTak to jsme na to stejně. Mám v HD Boxu 3 karty. Ve čtečce freeSat a ve dvou slotech s moduly karty Skylink a Digi![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@ ale no chlapci..uz tu chyba len jabčákovej hery ktory to tu zaklincuje tim ze lemu jede vsechno a momentalne na to kouka nekde ve švajcu ve vile - coz je 3 kontajner nalevo u tesca v jeho rodnem meste :D |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerAkorát nevím kde se u toho kontejneru berou ti šikovní chlapci z Anglie a Itálie s nimiž se dívá všude a na vše na zřejmě 10ti TV najednou.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |