![]() |
|
Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi nicJelikož mě jeden z mých combo přijímačů odešel do věčných lovišť, rozhlížím se, co je na trhu. Asi nemá v dnešní situaci smysl kupovat něco, co nemá HEVC, protože se s ním má začít už letos. Dále bych požadoval 3 karty na zasunutí, nebo minimum je alespoň dvě. A v neposlední řadě VFD dispej, abych mohl poslouchat i rádia přes zesilovač, bez zapnuté televize.Jsou takové přijímače, ale na moje požadavky zapnout a koukat, není nějaký VU 4k nutný. Rád bych něco ve "střední třídě". Něco jako je v DVB_T třeba Golden Media 9080, Unibox 2, Ab cryptobox 652 combo, Feguson Ariva 252....atd....prostě něco kolem 3-4 tis.Kč. Nechápu, proč všichni výrobci spí, a ti, co nespí, tak jim chybí displej, a dají přístroji jednu jedinou čtečku, což je absolutně nedostatečné. Mám dál čekat, a být v naději, nebo má někdo nějaký tip? Děkuji... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...Ano,to je v pořádku,neb combo u nás ještě není v prodeji,ale ono se brzy objeví!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...w.sat-universe.com![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
a co kvalita obrazuBývá u těchto přístrojů dobrá kvalita obrazu? Já pořád nevím, jestli čekat na tohle nebo jít do dražšího Octagonu 4008, který už je k mání. Asi vyčkávat, až bude na oboje recenze. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@jindra7posouzeni obrazu je individualni zalezirost.kazdy to vidi jinak.kazdy ma jiny standart.a kazdemu vyhovuje neco jineho.nejlepe posoudit nekde v obchode.myslim ze na jare bude vetsi vyber.alespon pro me. 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
.....Když já chci využít momentálního nadšení. Kdyby usnulo, tak si vystačím s provizorně pořízeným přístrojem Polygon Medium, dal jsem za něj jen litr a dělá vlastně vše, co je nutně potřeba. Líbí se mi i fastscan a autoDiseqc. To bych rád, aby fungovalo i v tom novým. Předpokládám, že u linux přístrojů je to sw záležitost?? |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...tam kde je broadcom bych o obraz strach nemel.ali je na tom mnohem hur.omluva pisi na angl.klves![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...tak uz je k dostani ten DM 525 combo za 160€ pokud by mel nekdo zajem 😀 1xS2/1xC/T 1ctecka 1 sachta |
jam fm
![]() |
|
To je pekné combo DVB-T HEVChttp://www.tomtop.com/smart-android-tv-player-box-1305/p-v2430eu.html |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
combo DVB-T HEVCa je z něměcka bez cla a Dph za 80,- ojro do 4 dnu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Koupil jsem medialink ML 6500 ajsem spokojen. Mám ho jako doplňující přijímač k TechniCorderu.Umí IPTV, satelit, pozemní, HEVC H.265,má Blind Scan. Používám ho jako FTA, kartu jsem nezkoušel, kartu ICE má ale umět. Obraz je výborný na všem, rychle přepíná. Televize po drátě je pohodlná, ale závislá na kvalitě internetové sítě v místě odběru. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...Jestli nemá CI slot, tak o ničem.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...Dreambox 525 COMBO je nejlepší řešení a nemá cenu o tom diskutovat, kolenowrty nikdo nepřesvědčí ( a že jich tu je :-) ) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
to matchboxxnemas prosim zkusenost, zda-li u toho Dreamboxu 525 Combo jde do vnitrni pameti ulozit soucasne programy v DVB-C i DVB-T a mezi nimi prepinat, nebo pouze DVB-C event. DVB-T ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@kaosSamozřejmě že to jde, neviděl jsem ještě Enigmu 2 , kde by to takto nefumgovalo. Setting je společný pro všechny DVB normy a můžeš si to přeskládat jak je libo v PC nebo v přijímači. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
to matchboxxdik, objednano.... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@kaosdo spolecne pameti to samozrejme jde to je v pohode.ale kde vezmes dva vstupy C a T aby si to mohl prepinat.jedine nejakej slucovac jestli se to vyrabi a jestli to bude fungovat.pak jedine model kde bude 1xS2 a 2xC/T jinak masinka je to luxusni a za ty prachy pohodicka pohoda 😀 |
jam fm
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...kombi tunery VU pro T/C jdou nakonfigurovat buď na terestriku, nebo na kabelovku, aby chodili obě platformy najednou nelze.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Chci koupit combo DVB-T HEVC-není ke koupi...Sloučit to nebude problém, pokud se nekryje kmitoctové pásmo obou platforem, ale to kaosovi nemusíš vyprávět, on je praktik jako málokdo zde.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |