![]() |
|
Fleky na obrazovce - plazma PanasonicZdravím všechny. Měl bych dotaz. Můj taťka má už několik let plazmu panasonic. Teď se mu tam přes sklo obrazovky objevují takové mapy. Říká, že se to zvětšuje. Ví někdo co to je, dá se to nějak odstranit nebo co je třeba vyměnit ? |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicVypaluje se mu obrazovka. Asi moc hledí na zimní sporty :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma Panasonicfoto:https://drive.google.com/folderview?id=0By2pAi82L3vlTGVjVU9Md2ljbG8 |
novotnj
![]() |
|
Fleky na obrazovce - plazma Panasonicbohužel mu už asi odchází obrazovka, s tím se podle mne nedá dělat nic, jen vyměnit obrazovku, pokud se dá ještě sehnat,nebo až to nebude koukatelné, bohužel vyměnit TV |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicPlazmu uz asi těžko sežene. Jedině nějakou starší méně užívanou. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicTo mě příjde jako blbost, takhle se plasma nevypaluje. Mám pět let plasmu od LG a nikde se nic nevypálilo. Ani loga stanic ne. Asi už nedosahuje původního jasu, ale jinak je jako nová. A na hokej čumim často. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma Panasonicjá bych to viděl na to,že se blízko ní smaží řízky :-),ale teď vážně,to je samozřejmě K.O....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicOdchod PDP?! I ty barvy (na foto) jsou nějaký divný (jako vadný T-CON u LCD). |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma Panasonicplazmy od panasonicu majú milisekundách pohyb obrazu kvôli tomu aj sa rýchlo nevypaluje panel.Ale niektoré predajne nechávali pustený šum ktorý. To zahladil.A niektoré značky majú Tuším aj Panasonic že prebieha svetli pas s lava do práva.Skus niečo. S toho či sa to zlepši. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
no.....toto mi niečo pripomína, mam takéto niečo zozadu na skle medzi panelom, ono to vypadá že keby to slo rozobrať, lebo už sem tam v medzere vidno aj prach, ale ako sa tam dostal??? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicJá mám sice plasmu Samsung ale manželka se často dívá i celý večer na čt24 a tam je to logo potom znát.Ale mám tam funkci která to vyčistí.Posunuje se tam taková proměnlivá plocha a po cca 10 - 15 minutách se obrazovka vyrovná - vyčistí. Zkuste, jestli to v menu Panasonic také není. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicHledal jsem to čistění jak je na Samsungu, ale je to už stařeček, takže nic takového tam není. Asi se budou muset smířit s tím, že jejich tv odešla do věčných lovišť :-)Jinak je to přesně typ TH-37PX8E |
novotnj
![]() |
|
@novotnjMůžu se zeptat jak stará je ta plazma,mám 42px80e asi 8 let a zatím dobrý.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicNo přesně netuším,ale minimálně 9 let to bude. |
novotnj
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicSyn má 42px70 9let a taky obraz pořád dobrý.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicA kolik motohodin má najeto ?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
tu je návod ako tozistiť /príspevok od JUPOL/https://www.parabola.cz/forum/topic-53421/ |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma PanasonicTady je obrázek ze servisního menu.https://drive.google.com/file/d/0By2pAi82L3vlMVg4NXhuYXM0UVE/view?usp=sharing |
novotnj
![]() |
|
ak to ukazujesprávne, cca. 22,5 tisíc hodín nie je až tak vela aby mal panel odísť, ja mám pocit, že mi to na tej jednej plazme ukazuje zle /málo/, ako keby sa to pred cca. 4 rokmi čo som to posledne pozeral vynulovalo a šlo to od nuly, no neviem možno sa mýlim. |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: Fleky na obrazovce - plazma Panasonicu řady PX80 z roku 2008 se udává životnost 100 000 motohodin, tak by alespoň 50 000 měla vydržet![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekasi taky záleží,jak to má kdo vyšponovaný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |