, sekce: Skylink |
|
SkyLink ochutnávkaSliby - chyby? Program se měl měnit po měsíci, s avizovanou změnou týden předem. AMC tam běží už druhý měsíc /od 7.12/, o připravované změně ani zmínka... |
PTIKE
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 83 |
|
|
@PTIKEFB:Dobrý den, program AMC byl zařazen přibližně v polovině prosince a z toho důvodu bude jeho vysílání pokračovat i v lednu. Na další ochutnávku se můžete těšit od února. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 390 |
|
|
SkyLink ochutnávkaMě se líbí |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaSkylink alias chytra horakyne 😃 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaTýdenní změna by byla lepší, jednou za měsíc je zbytečně dlouho. Jako ochutnávka by se mělo protočit více programů v častější rotaci.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 217 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaTak asi záleží na tom, jak se dohodnou s dodavatelem programu. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 019 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkavsadím se,že jako ochutnávku určitě nedají Hbo,to spíš nautical,nebo nějakej takovej odpad... |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 548 |
|
|
jansmrzno HBO je odpad největší |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 589 |
|
|
@pierrepetrno HBO je odpad největšíJasný Filmboxi a třeba AXN jsou rozhodně lepší že? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkatak do ochutnavky by meli davat takove programy u kterych je nejaka pravdepodobnost ze by mohli nejake serpare zlakat do koupi balicku.to znamena sportovni.eroticke.mozna to hbo.filmboxpremium. ale spis to bude kukacka za darmo 😀 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
BOBSENhodně stejný odpad,ale to je můj názor,každý upřednostňuje jiný žánr,mě jde všechno,tak nepotřebuji ochutnávat a ztrácet čas života nadarmo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 589 |
|
|
AMC je dobrá ochutnávkaKdyž mám Flexi, jednu volbu si můžu naplánovat jinak. AMC opakuje Humans, The Night Manager, Breaking Bad, což je fajn. Dnes se tu ovšem objevil psaný program AXN, normálně ovšem jel AMC. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 305 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkato"pierrepetr" mě jde taky všechno a všude-nejradši se dívám tvn Turbo.... |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 548 |
|
|
@jansmrztvn turbo aj moj oblubeny programZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaAMC je zatím zajímavý , časem se uvidí jak se to vyvine. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkavcera tam uz "islo" EPG z AXN |
Robo X
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 37 |
|
|
@Robo XVšimol som si že tam je program pre AXN, škoda myslel som že dajú JOJ Cinema HD anie taký reklamný odpad AXN , to už ho majiteľ mohol dať ako FTA kanál , veď ten kanál je takmer samá reklama a občas ten seriálmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Pravda AXN je jeden z největších reklamních šrotů, byl jsem hodně zklamán, když ho Skylink vrátil zpět do nabídky. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaSkylink prave prepnul ochutnavku na : AXN |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaA namiesto Novinka 1 ide Prima Plus HD. |
jankora
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: SkyLink ochutnávkaTed tam nacpali AXN to je taky pecka,on se Glisník zadarmo nepředá. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 150 |
|
|
RE:SKYLINKUž to tu bylo nastíněno, ale bylo by lepší pro toho, kdo si chce připlatit balíček né jen 7,ale kolik chci a jaké chci ne tak omezeně. Na místo různých programů +1 atd. nejsou podle mého názoru vůbec k ničemu.Když chci opravdu koukat na to co mě baví. |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|