![]() |
|
Případným zájemcům o Digi TV a fanouškům PLdoporučuji si projít sobotní program kanálů Digisport a zkusit tam během následujících dvou kol najít přenos od 16 hodiny. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 140 | |
![]() |
|
Prostě si myslím,že 110 úhlopříčka je pro sledování našich platforem asi maximum, pokud tv divák nestojí o kostky či mazanice![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
Stojím si za názorem,že 110 úhlopříčka je pro sledování našich platforem asi maximum, pokud tv divák nestojí o kostky či mazanice![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Je třeba myslet i na sdčka,krerých je ještě poměrně vysíláno dost, aby se dali vůbec sledovat.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Případným zájemcům o Digi TV a fanouškům P...No také záleží, jaký typ - značku - řadu u těch levných tě mazanice neminou v žádném případě![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@kvasnakmam teda rozhodne vacsie tv zobrazovace 50" & 60" a dovolim si nesuhlasit s tvojim nazorom, ze NASE PLATFORMY nie su sledovatelne na tychto plackach. pochopitelne vsak, platim len skylink...takze PL sledujem na ruskej NTV plus, pretoze ma podstatne lepsiu HD kvalitu ako digisporty a je podstatne lacnejsia ruska platforma v prepocte rubel/ euro...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Jen by mě zajímalo, zda máš sledovatelná i SDčka na Skylinku nebo sleduješ pouze HD programy ? Pokud možno po pravdě![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakJukni na Sony KD-43XD8305.Nemužeš šlápnout vedle.Není třeba škudlit.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@bohus31Na těch tvojich TV prostě naše SD a je uplně jedno od koho sledovatelné v podstatě nejsou.Snad v případě UPC kabelu když přimhouřím oko.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboUrčitě nebudu vybírat televizor podle ceny, to by se mi krutě vymstilo![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@hoboJinak díky za tip![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
pretozeje velmi tazke, hodnotit nieco pausalne. clovek ked si zvykne sledovat UHD tv a HD tv tak prechod na SD tv nieje jednoduchy. avsak aj SD tv sa sledovat da, avsak pri sportovych staniciach a rychlych scenach sa jedna o urcity diskomfort oproti HDtv nehovoriac o UHD tv. takze trebars spravy a publicistiku kludne pozriem aj SD tv avsak pri sporte je aspon HD tv nutnost. takze napriklad niektore ruske SD tv dosahuju kvalitu nasich HDtv a trebars nase HDtv nedosahuje kvalitu ruskych HD tv. jednoducho, takato tema je na velmi dlho a kazdy nech si plati co chce. napriklad moja malickost platila naposledy digitv v roku 2007 a odvtedy som im nedal ani cent...nielen kvoli kvalite /vtedy SDtv/ obrazu!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Rusáci jsou mi ukradený, já jsem s Digi spokojen, jak s cenou tak i nabídkou, kterou budou postupně vylepšovat. Mám Digi od samého počátku, co u nás začala působit. Je mi jasné, že většinu odrazuje vázanost a cena, ale kdo chce sledovat, rád to přijme![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
aktualni odpoved z dneska na fb digi czNekdo (a rekl bych i ze to byl nekdo z nas tady) vznesl vcera dotaz a odpoved je nasledovna: "Dobré ráno, Karle. Vyjádření je shodné s předešlou komunikací na toto téma. Ani exkluzivní práva neumožňují vysílat všechna utkání v přímých přenosech a to z důvodu omezení Premier League Production a EUFA. Pěkný den, Romana - DIGI CZ" ...a k tomu jen doplnim provokativni "UEFA, MAFIA, UEFA, MAFIA!!"![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@kvasnakked si spokojny, tak ziaden problem...jednoducho spokojny som s digi kedysi davno NEBOL, tak preferujem a platim ine PAY-TV & FTA cely orbit & FEEDS a za seba SPOKOJNY SOM. jednoducho vacsie TV zobrazovace musim krmit kvalitnym rozlisenim tv obrazu a podla toho som sa zariadil...predsa nezostanem tam, kde niesom spokojny! vyplakavanie po forach je na dve veci...........Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@kvasnakEšte stále máš ten 32 palcový TV?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 140 | |
![]() |
|
![]() |