Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV Player plugin

Zdravím, má niekto z vás skúsenosti s týmto pluginom v E2? Totiž pred tromi dňami som cez youtube bez problémov prehrával určité videoklipy a dnes pri opätovnom spustení mi to vyhadzuje hlášku - no valid links available. Nepomohlo ani update na najnovšiu verziu. Ďakujem za vašu pomoc.

PeMa
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV Player plugin

Zdravim, no ja pouzivam v mojom Vu+solo4k, s Image VTI 11.0.0 a IPTV plugin a spokojnost. R^

Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1

ganco39
Registrace: 5/2010

@ ganco39

Aj ja som s ním spokojný, ale skúsil som prehrať videá od skupiny Vengaboys, pred tromi dňami mi to fungovalo a dnes už mi nejdú, stále vypisuje tú hlášku.

PeMa

@PeMa

Podle té hlášky-žádný platný odkazy k dispozici.To vypadá, že zdroj těch videí je mrtvý. Tak tam ti žádný update nepomůže.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@ kolenáč

Mŕtvy nemôže byť, lebo cez PC to ide bez problémov a pred 3 dňami mi to šlo aj cez ten plugin, neviem čo sa mohlo stať.

PeMa

RE: IPTV Player plugin

Hurá podarilo sa, tak dnes som updatoval na najnovšiu verziu s koncovkou 27 a čuduj sa svete už mi to ide, tá včerajšia verzia 23 ešte nešla.

PeMa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra