![]() |
|
Hledám tuner za Mascom MC270HDNechal jsem se před 2 roky nalákat na akci Skylinku s intalací za korunu![]() 1) Můžu použít tuner v "chytré" televizi, CA modul mám z dřívějška, ale televize je šíleně pomalá i při přepínání programů v DVB-T a ladit na tom satelit asi nemám nervy...i přesto, že jsem kdysi tu televizi a CA modul kupoval s vidinou satelitu bez dalšího dálkového ovladače a krabičky. 2) Líbí se mi VU+ Zero na to mé domácí sledování. Je super, že má externí IR čidlo (jako ten Mascom) a nemusí tedy strašit někde vedle televize. Dá se ale zprovoznit s kartou Skylink M7? 3) Co Samsung EVO-S? Docela bych uvítal možnost souběžného nahrávání a sledování jiného pořadu, jen bych byl zase uvázenej u Skylink a u kusu zakázkově vyrobeného hardware spárovaného s vestavěnou kartou...tj. v případě reklamace bych zase nemohl kartu vzít a strčit jinam - zas třeba měsíc bez zaplacených služeb ![]() 4) Nějaká jiná alternativa, co byste doporučili? |
teqjoe
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Hledám tuner za Mascom MC270HDudělal si chybu,jako X ostatních za korunu ti nikdo nikdy nic nedá(vezme si to jinde,ale to jsem odbočil),vu zero je dobrý stroj,já bych šel do formuler f3-lépe vybaven,obrazově ok-ale bohužel kartu,kterou ti vetřel skylink,tak ta ti nepůjde,budeš si muset sehnat Ice....tak že asi tak,nebo kartu neshánět a sehnat nějakou C:line....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@jansmrzNechal jsem se nachytat![]() |
teqjoe
![]() |
|
RE: Hledám tuner za Mascom MC270HDnějaké ice doma mám,tak kdyby jsi chtěl jansmrzjansmrj@seznam.cz![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: Hledám tuner za Mascom MC270HDvvvvvvvvvvvvvvvchyba v mailu v předchozím příspěvku... Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 11.01.2017, 15:07.55
|
jansmrz
![]() |
|
RE: Hledám tuner za Mascom MC270HDFormuler F3 má aj slot na modul,karta mu pôjde,ICE zhanať nemusí-píše že modul má.Ak je irdeto? -tak to fungovať bude. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Hledám tuner za Mascom MC270HDcitronovníku zdar![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
teqjoeuž je to síce jedno, ale predsa akcia jasne hovorila, že karta je spárovaná na dobu viazanosti s křápom, takže do telky to nešlo.Ty máš teraz kartu M7 = karta so zvýšeným zabezpečím. Tzn. zabudni s touto kartou na prijímače bez CI-slotu (VU+ Zero), taktiež zabudni na nejaké multi-nahrávanie v prístrojoch s open linux. Next karty vraj sú už tiež M7 dávnejšie - tudy cesta nevede. Sú teda tieto možnosti: - použiť tvoju kartu v CA-module a vložiť to tvojej TV. S nervami o ktorých píšeš (možno to nebude také zlé) - použiť tvoju kartu v prístroji ktorý má certifikovanú čítačku Irdeto. toto sú väčšinou zase skylink ready prístroje. Myslím, že je na trhu jeden ktorý má aj HbbTV a viac tuner ktorý by si potreboval na nahrávanie a sledovanie zrejme asi nie je. O kvalite týchto prístrojov si nájdi tu vo vláknach "recenzie" - tým nemyslím že všetky sú šroty, ale nemám s nimi vôbec žiadne skúsenosti - použiť tvoju kartu v CA-module a kúpiť prístroj ktorý funguje s jednou kartou a je vybavený komfortne - dokúpiť NEXT kartu a ďalší modul a kúpiť prístroj alebo TV s dvomi tunermi, ktorý vie obslúžiť dve karty a naraz nahrávať aj pozerať. Výhodou bude, až geoblokácia prebehne kompletne, že budeš mať možnosť obslúžiť s dvomi kartami dva regiony - rozlúsknuť to čo ti citrónový kolega radil - použiť tvoju kartu ako škrabku na okno a kúpiť si ICE kartu v bazáre. tým pádom celá tvoja 1-korunová investícia bola úplne k ničomu. Potom môžeš kúpiť skoro ľubovoľný prístroj - zatiaľ aj to ZERO a robiť s ním čo chceš a čo si mal urobiť v roku 2015. možností je ako vidíš dosť. Samozrejme máš ešte ďalšie dve - kúpiť ďalší krám za korunu alebo viaccess orca so samšuntom. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Dagy2Děkuji za rekapitulaci možností, samozřejmě chyba byla už v 2015, ale o spárování jsem se dozvěděl až po instalaci od technika a přečtení smlouvy, na letáku jsem to nenašel![]() Vzhledem k tomu, že už teda mám z toho roku 2015 doma nepoužitý CA modul Technisat TechniCrypt IR CI+ (Skylink Ready), tak udělám takovou postupku: 1) po odpárování zkusím dát rovnou do TV 2) když nebude vyhovovat, koupím ten Octagon F3 nebo jiný box (škoda, že VU+ Zero nemá CI slot a VU+ Solo je dvakrát dražší) 3) s nemožností sledovat jeden pořad a nahrávat jiný se buď smířím nebo se poohlédnu po té ICE kartě. Otázkou je, jak dlouho bude toto ještě fungovat a Skylink nedonutí všechny zase do akce "Výměna Viacess". Nebýt několika kanálů (sport), které vysílá CZ jen Skylink, tak jsem asi utekl rovnou jinam ![]() |
teqjoe
![]() |
|
@jansmrzOK, ozvu se podle toho, jak se (ne)zadaří s CA modulem a TV.![]() |
teqjoe
![]() |
|
teqjoeno práve čo píšeš 3/ - hneď ma napadlo, že ďalšiu možnosť čo som nenapísal je nejaká iná akcia napr. za 1EUR kúpiť Magio SAT a máš zase načo dva roky nadávať![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |