![]() |
|
Global TV 10Mate-li nekdo Windows 10, otevrete si Store a tam vyhledejte aplikaci Global TV 10. Po instalaci vyberte Czech a budete se divit. Dejou se tam fakt zajimave veci...Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
RE: Global TV 10...a těch reklam! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Global TV 10Pro nás super,ne. Jak dlouho to ale vydrží? |
vankari5
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Global TV 10Nevim, ale proc to nevyuzit, dokud to jde![]() Kazdopadne jak tak zjistuji posledni dobou, trend je jasny a spise toho bude pribyvat, nez ubyvat... Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
RE: Global TV 10no ono je to celkem jednoduche, stejne jak vsechny ostatni iptv sluzby, vsechno to vali kdovi z kama, ze zemi kde nikoho zadne autorske prava nezajimaji, takze dokud nenajdou toho kdo to tam posila, tak to pojede. tady pujde spis o to ze to ms stahne komplet celou appku, pokud se bude nekdo hodne snazit. toz uzivejte dokud to de :) |
davezlin
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Global TV 10Je to super, ale aby to nemělo jepičí život.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@faustSuper![]() TV LG 55 UHD Smart 3D / VU+Uno 4k
|
Jimysto
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Global TV 10Ved jen takové kamery na noteboocích, jaká je jistota že vás přes někdo tajně nesleduje? nikdy to nemůžete vědět na 100%. A co jsem slyšela tak se to zcela běžně děje. To už nemluvím o přístrojích kde je nějaká špinážna věcička nainstalována naschvál. Pak už člověk může mít jistotu že je sledován, tedy pouze pokud o tom samozřejmě ví. Windows 10 jsem zkoušela, nevím jak ta s bezpečností, http://www.spionsvet.cz/k-109-spionazni-kamery ale ovládání je úplně jiné než to ve windows 7 nebo podobně. Je to něco úplně nového a dává trochu zabrat ať si na to člověk zvykne. Konec konců celkem se to ovšem dá. Já jsem ale hrdě věrná právě wind7, to je taková stará bezpečná ověřená klasika, která nikdy nevymře. |
Clickbate
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
Clickbatesamolepící štítek doma nenajdeš?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@faustDnes jsem si to na zkoušku stáhnul a vypadá to fakt slušně, klidně bych si něco podobného předplatil.Díky za dobré info.![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
![]() |