Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Global TV 10

Mate-li nekdo Windows 10, otevrete si Store a tam vyhledejte aplikaci Global TV 10. Po instalaci vyberte Czech a budete se divit. Dejou se tam fakt zajimave veci...

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Global TV 10

...a těch reklam!

konas
Registrace: 12/2014

Pro nás super,ne. Jak dlouho to ale vydrží?

vankari5
Registrace: 1/2016

Nevim, ale proc to nevyuzit, dokud to jde ;)
Kazdopadne jak tak zjistuji posledni dobou, trend je jasny a spise toho bude pribyvat, nez ubyvat...

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

no ono je to celkem jednoduche, stejne jak vsechny ostatni iptv sluzby, vsechno to vali kdovi z kama, ze zemi kde nikoho zadne autorske prava nezajimaji, takze dokud nenajdou toho kdo to tam posila, tak to pojede. tady pujde spis o to ze to ms stahne komplet celou appku, pokud se bude nekdo hodne snazit. toz uzivejte dokud to de :)

davezlin
Registrace: 1/2017

Je to super, ale aby to nemělo jepičí život.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@faust

Super :)

TV LG 55 UHD Smart 3D / VU+Uno 4k

Jimysto
Registrace: 3/2009

Ved jen takové kamery na noteboocích, jaká je jistota že vás přes někdo tajně nesleduje? nikdy to nemůžete vědět na 100%. A co jsem slyšela tak se to zcela běžně děje. To už nemluvím o přístrojích kde je nějaká špinážna věcička nainstalována naschvál. Pak už člověk může mít jistotu že je sledován, tedy pouze pokud o tom samozřejmě ví. Windows 10 jsem zkoušela, nevím jak ta s bezpečností, http://www.spionsvet.cz/k-109-spionazni-kamery ale ovládání je úplně jiné než to ve windows 7 nebo podobně. Je to něco úplně nového a dává trochu zabrat ať si na to člověk zvykne. Konec konců celkem se to ovšem dá. Já jsem ale hrdě věrná právě wind7, to je taková stará bezpečná ověřená klasika, která nikdy nevymře.

Clickbate
Registrace: 1/2017

Clickbate

samolepící štítek doma nenajdeš??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@faust

Dnes jsem si to na zkoušku stáhnul a vypadá to fakt slušně, klidně bych si něco podobného předplatil.Díky za dobré info. R^

Antonio20
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra