![]() |
|
Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit ,SkylinkDigitalní zvuk na Prima Zoom zní jako by někdo mluvil ze studně,jde někomu taky tak nebo to tak jde jenom u mně |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit...Bolo by dobre napisat aspon znacku boxu, providera, napajanie a ako to mas nastavene v audioVu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
|
ganco39
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit,SkylinkZnačka satelitního přijímače je Vantage 8000s,propojené s tv Philips,Skylink,nastaveno v sat.přijimači HDMI Dolby Digital,na ostatních kanálech s digitálním zvukem to jde normálně. |
předa103
![]() |
|
RE: Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit...U mňa nastal rovnaký problém so zvukom na Prima Zoom HD, používam TV s integrovaným satelitným tunerom. |
mkriska
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@předa103prave teraz som to nastavil a zvuk je rovnaky ako MPEG |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
@předa103doplnok: STB VU+ Solo 4K |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
Zvuk na prima ZoomBylo to v tv Philips bylo nastaveno režim prostorového zvuku Incredible surround,nastavil jsem Stereo zvuk a už to jde jak má,díky za pomoc MKRISKA![]() |
předa103
![]() |
|
RE: Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit...takže problém nie stanice ani skylinku ale zmršovadiel v prístrojoch typu INCREDIBLE surround. Nemalo tam byť TERRIBLE ? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Digitalní zvuk na Prima ZOOM přes satelit...Neni to az tak jednoznacne. Mam VU propojene hdmi s receiverem Yamaha a taky jsem par dni zpet zaznamenal kostelni zvuk. Pouze na Prima Zoom v AC3. Ted uz je to v poradku. Takze chyba byla na strane vysilani.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
![]() |