Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

AB cryptobox 650 hd

Na tomto cryptoboxu se někdy objeví informace ZAKODOVÁNO.Večer přístroj vypnu,ráno se objeví zakodováno-kartu musím vložit do jiného přístroje nebo aktivovat přes skylink,jinak nenaběhne.Zkoušel jsem i jiné karty u všech to samé.Někdy to udělá 1 za měsíc,nebo taky 3x za týden. :(

leszek48
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB cryptobox 650 hd

Daj si tam najnovší softvér. Pomôže to

marianst
Registrace: 2/2008

Mám u svých zákazníku hodně těchto přijímačů. Pokud je karta v universální čtečce nikdy se takováto chyba neprojevila. Pokud se dá karta do CAM modulu chová se hodně podobně jak popisujete. Vyzkoušel jsem hodně rúzných CAM modulu ale žádnej nefunguje spolehlivě pouze ty nejstarší CAM Cryptoworks chodí na jedničku. Nahrání noveho firmware je velmi jednoduché a najdeteho např. zde https://shop.atoselektro.cz/ab-cryptobox-650-hd_d70896.html

Modřina
Registrace: 1/2006

Re:ab cryptobox.

Mal som tento istý problém.Keď som nahrával nové fw tak som továrenské nastavenie dal len pred nahraním fw. Ale treba dať aj po nahraní nového fw.Teraz je nový 1.09.17769 patch.Spokojnosť!

kakajan
Registrace: 5/2009

To kakajan

Sprostejší STB som ešte nemal.Mám ho na stole,mám tam nahratý FW ako uvádzaš,ale v inštalácii nemám nič len hovadiny.Nedá sa nič skenovať,žiadne satelity,je to vyrabované,strašne sprostý prijímač a kde kto mu tu robí reklamu.Kde sa tieto haraburdy hrabú na Oktagon SF-918-Goldeny Uni box-9060-9080,Opticumy 403-Amiká 8000 a pod.To sú mašiny.Fuj som zhnusený.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Vladoholu

Můj názor na Cryptobox 650HD je teda odlišný než má Vladoholu podle mně jeden z nejlepší low endu na trhu z velkou podporou.Před rokem koupil rodičům nový Uni box-9060 za 1000kč ve výprodejí v roce 2011 to byl slušný přístroj dnes už bohužel né.

Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.

ROSTA
Registrace: 1/2006

SW Podpora a (NE)_Podpra

Viete Chlapci, možte hovoriť hoci čo, ale Vlado má v niečom pravdu, určité STB nemaju už Roky FW Podporu, a nebol problem z CRW, ani z ICE a ani IRDT a Furt to ide, tak aký koumaci robili ten SW, ked novší CAS ešte ani Neexistoval.
Takže otázka... viem že to nepojde večne, ale mne je SW podpora na 2 Veci, ak niečo niekto zmení a hned treba ládovať nové FW, Ja som osobne skúšal u určitých STB, aj mi niekde bežia, úplne s prvých verzii FW, pretože do tych novších buchaju moc prkotín a Vono to Jede :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Takovéto přístroje/(nevhodné slovo)/ ani nikdy nezkouším a nekupuji, je to pro mě šrot!!! Kup pořádný přístro a tyto problémy nebudeš mít, věř mi!!!!! A vladoholu má právdu!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ak chcem servery v patch FW,nemám satelity,ak chcem tie,nemám serveri,no veľmi sprostý stroj,ani zadarmo.Alebo je tu nejaký fanda týchto STB,čo vie kde je problém?Vyskúšal so desiatku FW a nič,ani keď nahrám samotnú zálohu zo settingom,STB ho neregistruje.Za roky praxe mi prešlo rukami desiatky,ak nie stovky STB,ale sprostejší som v rukách nemal.No nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

Potvrzuji vladovi, že Opticum x403 chodí spolehlivě už léta s alternativním fw, už ani nevím jakým.

konas
Registrace: 12/2014

@vladoholu

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.Co kecáš? Sám kupuješ šunty, kterých se slušnej člověk rád zbaví!

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

AlexCZ

tak neviem, vidím už horšie to je pravda, ale v tvojom zozname nevidím, že by si mal Cryptobox 650 o ktorom je tu reč od začiatku.
som teda nepochopil ani tvoj príspevok ani prečo sa tu navážaš do Vlada...
vysvetlíš prosím menej chápavým (mne?)

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Sice nevím,o jakém seznamu mluvíš,ale mně jde o to,aby si Vlado uvědomil,jak mu to bude "příjemné" když někdo bude mluvit o jeho přístrojích stejně nevybíravě jako on o Cryptoboxech.I kdyby Vlado měl pravdu,tak přece musí mít trochu taktu a slušnosti. Ale to vy na Slovensku asi neznáte.Pokud mluvíš o navážení se do někoho,tak nevím, proč jsi nezareagoval už dřív na Vladovy invektivy ohledně Cryptoboxu?

ALEXCZ

@ALEXCZ

Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách, na Moravĕ a ve Slezsku jsme už dávno nahradili slušnost neslušností (nebo poslušností) a takt dvoutaktem či čtyřtaktem...

rs505
Registrace: 11/2009

Re:Aby cryptobox

Ja sa musím ozvať ohľadom tohto prijímača.Ja som si ho obstaral kvôli pozeraniu v 2hej izbe.Bolo tam staré fw tak som nahral novšie a to som nemal. A presne keď som ho ráno zapol naskočila hláška zakódované.A teraz som nahral nový fw a dal aj ponahratí výrobné nastavenie od vtedy táto hláška nevyskakuje čítal som to na konkur.fóre.Mám ho 4 mesiace a na pozeranie v pohode.Svokre som kúpil Openbox S 3 pred mesiacom a už sa pokazil R^

kakajan

TO ALEXCZ

Nekecám,to čo mám v podpise je len zlomok toho čo vlastním a tisícina čo mi prešlo rukami.Ale tak (nevhodné slovo)ný STB ako je tento STB AB-Cryptobox 650 som nemal v rukách,lepšie bol možno na tom -550,ale to už je dávno čo som ho nastavoval.ale tento je buď výrobný nepodarok,alebo taký (nevhodné slovo)ný,ako jeho tvorcovia,ak tam dáš taký aby tam bolo nastavenie na satelity a pod nemáš v extrax servery a pod.rozšírenie skrytého menu a môžeš špekulovať ako sa tomu dopracovať.No haraburda a nik ma nepresvedčí o tom že to je nejaký dobrý STB užívateľsky natívny.Ak nevieš múdro poradiť,tak si trhni nohou a nenavážaj sa do starca,OK?Nech sa darí.

vladoholu

@vladoholu

Ten starec - to si ako ty? Tak to se teda omlouvám a trhám si nohou.Tady vůbec nejde o to jestli dokážu nebo nedokážu moudře poradit.Jde o to,umět se slušně na foru chovat.A na to ty evidentně nemáš.
Já jsem byl v roce 65-67 na Slovensku na vojně.Tak tady nevykřikuj o navážení se do starca.

ALEXCZ

To ALEXCZ

Koho to zaujíma že ty si tu bol na vojne,ak nevieš poradiť a chceš sa len vykecávať o to ti nestojím,to si nechaj.Toto je fórum o sat.technike o názoroch,radách a pomoci blížnym,ak si niekto chce len schladiť žáhu,tak je vedle,ako tá jedle.Možno si tak starý ako ja,možno mladší,ale to nie je podstatné,mám 71 rokov a už som preskákal všeličo,ale aby si ma niekto dokázal zosmiešňovať tak to prrrrrrrr,to neznášam.Tak sa maj starče.Vlado.

vladoholu

..piste si co chcete. Ja som zacinal so 400-kou, mam 550 a sarujem na 600 a spokojnost. Ono podstata je v tom, co od prijimaca chces. Ak potrebujes len prijem ako ja, spokojnost a sarik steka dobre. No problem s tymto prijimacom aj ohladom otacania, skylink-upc, ci akosa tomu nadava.

Tryskac11

@vladoholu

Pokud ty jsi nezačal zesměšňovat a pomlouvat Cryptobox tak jsem byl ticho a vnímal jsem tě jako odborníka,který umí vyhodnotit,jestli se jedná o nepdarok.Ale pokud jsi měl tyto problémy jen s jedním kusem a ne se všemi kusy co jsi měl v rukách,potom tvoje hodnocení nemůže být věrohodné.Jinak ti přeji do dalších let hodně zdraví,ať se daří a co nejmíň se rozčiluj.Já budu mít 71 za 2 měsíce.

ALEXCZ

To ALEXCZ

Tak všetko najlepšie k tým 71 rokom a narodeninám,nech sa ti darí.To AB-Cryptobox,nemal som jeden v rukách,bolo ich viac,ale teraz som mal 650,čo ma vytočilo,lebo je to ozaj sprostý STB.Musel som hľadať a podarilo sa asi na 25 krát taký FW.ktorý zodpovedal mojím potrebám nastavenia.Ale je to strašne sprostý prijímač,lebo to čo je na iných jednoduché a prehľadné,inteligentné a vymakané,tak tento je akoby prekliaty,/ja som ho preklial 1000 x/.Hovor si čo chceš,fandi si týmto črepom ako chceš,mňa už nepresvedčíš.Ja ho nedoporučím ani môjmu najväčšiemu nepriateľovi,aby mi ho neobúchal náhodou o hlavu.Že niekto pastol na trh takúto hovadinu,niečo ako Skylin ready,tak to nechápem.Asi sa budem držať toho osvedčeného,toto mi nejde na chuť a trpezlivosť.Nech sa darí.

vladoholu

@vladoholu

;) ;) ;)
Servus Vlado!
Aj keď sa poznáme osobne a vážim si ťa ako človeka - znalého v sat technike, tentoraz musím s tebou trochen nesúhlasiť!
;)
Sám vlastním CB652HD a spokojnosť! Ako jeden z "pridružených" stb v domácnosti na bežné používanie úplne vyhovuje! To že má/nemá intuitívne ovládanie podľa tvojho názoru je iná vec. Ja tvrdím a robil som aj zo 600HD, či 650HD, že to je iba sila zvyku! Ono, čo sa týka Menu a jeho ovládania v iných stb, hlavne tých z označením Skylink ready, tak na mnohých z nich - tak tam je to totálna katastrofa!!! Při týchto stb je to ešte pohoda!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@vladoholu

Dík za předčasné přání. Já mám 650 a 652ku. Nejvíc oceňuji na tomto nelinuxovém přijímači,že jde pomoci specielního programu přehrávat nahrávky i v jiných zařízeních.Pokud vím,tak to jde jen u linuxů. A pouze pro normální sledování programů mně maximálně vyhovuje.Skylink ready to původně nebylo - to se stalo až po dodání nového SW.

ALEXCZ

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra